Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
KoGa
tag
Sziasztok,
Egy este egyszer csak fogta magat a gepem, es rebootolt egyet. Nem vartam meg mig ujraindul mert mar aludni keszultem, a hibat a korabban mar nehanyszor elofordult aramingadozas szamlajara irtam.
Igen am, am masnap az a meglepetes ert, hogy nem indult a gepem, ''system failed cpu test'' hibaval. (Asus a7v333 lapka, beszedes hibauzenete volt). Ez utan, ugye egyertelmu hogy proci hibara gyanakodtam, igy hat kiprobaltuk egy masik gepben is. Persze nem ment...
Goto bolt, uj proc. bevasarlas, gepbe be... Igy sem megy?! (Ugyan az a hiba.) Mostmar igencsak gyanus az alaplap, es attol is felek, hogy a prockot is megette...
Valakinek valami 5lete, mit lenne erdemes csinalni?
Aktív témák
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest