Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kunberci

senior tag

válasz daninet #1443 üzenetére

Félre értetted. Nem "csak" a hegesztő funkciókat fizeted meg, hanem a jobb minőséget.
    Ennyi pénzért, amennyit szánsz a gépre, jobbat nem tudok, akkor vedd meg az Iweldet. Ennyi pénzért ezt kapod.

Amúgy én is csak kültéren használom a hegesztő gépeimet, és ugyanilyen használat mellett, amire Te szeretnéd használni. Viszont az a véleményem, hogy kevés használat mellett is a jó, jobb gépet kell megvenni. Egy jobb gépnél egyre jobban megjön a kedved a hegesztéshez, egyre többet fogod használni a gépet. Hosszabb távon a védőgázos hegesztés olcsóbb. Egy normális porbeles huzal elég drága.
    [link]
    Én egy ilyen esab porbeles huzallal próbáltam a porbeles hegesztést, de nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Porbeles huzalnál figyelni kell, hogy ne szívja meg magát nedvességgel a huzal. Párás, nedves környezetnél illene mindig a gépből kiszerelni, és páramentes helyen tárolni. Sokaknak elég az 1kg-os huzaldobos készülék is kezdetben, aztán amikor hamar elfogy a kis tekercs, akkor 4500-ért veheted a kis 1kg-os dobot. [link]

Szóval akkor Iweld, de azért ne lepődj majd meg, ha az aksitöltőre való testcsipesz elhajlik, esetleg szétég. [link]
    Az elektróda fogó esetleg eltörik: [link]
    Ilyeneket esetleg belekalkulálhatsz, és most még a gépről szó sem esett.
    Porbeles gépek: [link]

Új hozzászólás Aktív témák