Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tomics #42041 üzenetére

    Nehéz kenyeret választottál. A legdrágább paklik egyike, de közel sem a legjobb. Gyakorlatilag a mid/late game-ben tudsz maradandót alkotni, earlyben rush ellen, ha nem jönnek a fegyók illetve a leszedések, akkor game over van. Amennyiben mid game-et eléred és nem épp, hogy élsz még, akkor a legtöbb deck ellen nincs már félnivalód különösen ha Justicart is ki tudod rakni /coinnal én az esetek nagyrészében megtartom kézben/.
    A rush ellen viszont, ahogy írtam különösen gyenge vagy /múltkor engem aggro druid Reno +15 armorral együtt megborított, csak a viszonyítás kedvéért/ valamint secret pala ellen se vagy a legjobb /itt is kaptam már ki úgy, hogy 2 brawl ellenére is le tudott ütni/ ezektől meg jelenleg hemzseg a meta.. Kitkatz ill Lifecoach-t nézzed twitch-en sokat, tőlük lehet talulni, de ahogy Zoley is írta, még nekik se egyszerű vele elérni a legendet. Tegnap Coach játszott az új tauntos majom lappal, meg is lett neki lego, ha gondolod teszteld be azt a verziót, ő gyakorlatilag istenitette a majmos lapot. Amúgy meg kitartás, játsz vele sokat, ha még csak most raktad össze, akkor valszín nem csak a jelenlegi meta miatt szenvedsz, hanem a játékodon is kell csiszoni. Szerintem ne add fel, számomra hosszú ideje a cw a legélvezetesebb pakli HS-ben (: /lego nekem se jött össze vele, de előző szezonban rank5ről 2-re vele sikerült kapaszkodni/.

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák