- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Lézerparaszt #16389 üzenetére
Alapból azzal kezdtem, de semmi. Aztán simán, semmi... MOst meg hogy le akarom újra szedni battle.net-ről 403-at dob az oldal: Szaros Heroes of The storm miatt akarok rendszerlistát frissíteni hátha küldenek alpha meghívót,de már itt elhasalok.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #3361 üzenetére
Nekem úgy adta meg a 100win acsit hogy kb 60wint jelzett..ezért gondolom hogy a practice is beleszámít..persze aztán lehet hogy tévedek.
Ráadásul ha megnézed pl ugye a 100goldos quest az egyetlen ahol lehet practiceban is menni és az is van odaírva hogy "in any mode." És a Win 100 illetve 1000 acsinál is az van írva..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz Lézerparaszt #3277 üzenetére
Szinte tökéletes mana curve-t csinál, ebből a szempontból nem random. No meg gondolom a class kártyák közül is legalább x-et beválaszt.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #2922 üzenetére
De ez korábban is így volt?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz Lézerparaszt #2888 üzenetére
A több lapot nem arra értem, hogy a 30-as deck legyen nagyobb, hanem a játékban lévő kártyák számát lehetne növelni.
A több hp szerintem majd csak valamelyik kiegben jön meg (talán nem is az elsőben).
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
oxox
addikt
válasz Lézerparaszt #2882 üzenetére
megintcsak VTES-t tudom felhozni...tobben ulnek egy asztalnal, es mindenki csak az adott iranyba ulo jatekost tamadja (ha jol emlekszem balra kellett tamadni...de ez bionyos lappal fordithato...jo is az mikor mar valaki azt hiszi kicsinalta a predajat, es fordul az irany), lenyeg a lenyeg egyreszt vedekezni kell hatrafele, es tamadnia kozben elore (kozben megy az intrika, es vannak lapok amik mindenkire hatnak, vagy atnyulhatsz, visszafele tamadhatsz stb) mindenki aki kiut egy jatekost kap bizonyos pontot,(a predajat...tehat hiaba nyulsz at az asztalon, es olsz meg egy matuzsalemet, nem kapsz erte pontot, mert nem a predad volt, viszont akinek a predaja volt az megkapja az erte jaro "fejpenzt"...persze hasznos lehet meg igy is, ha a terveid ezt kivantak, es mondjuk ezutan vegigmesz az asztalon) az utolso meg valamivel tobb pontot kap. Ez persze itt ezekkel a lapokkal, ezzel a lapmennyiseggel megvalosithatatlan, de talan kitalalnak majd valamit.
Kicsit olyan ez a jatek mint a kalandjatek kockazat konyvek. Szorakoztato, de egy igazi szerepjatek mellett....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Lézerparaszt #2860 üzenetére
Izé, én is béta miatt csináltam accountot, és kaptam. Miért olyan meglepő ez?
(Jó mondjuk én a Heroes of the Storm béta miatt, de az más téma. )
Live-Die-Respawn
-
kervantas
aktív tag
válasz Lézerparaszt #2860 üzenetére
Igen. Egyébkén személyesen ismerem és 100%ra tudom, hogy nincs mása. Régebben WoW-ozott csak nem eredetin, onnan az érdeklődése.
-
föccer
nagyúr
válasz Lézerparaszt #2841 üzenetére
Azért ez eléggé gáz.Custom game-ket hogyan lehet kreálni? Eléggé átláthatatlan számomra.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Lézerparaszt #2836 üzenetére
Ja és nem Deathcry hanem Deathrattle
Jogos, köszi.
Live-Die-Respawn
-
k4rL^
senior tag
válasz Lézerparaszt #2818 üzenetére
Unity3D-ben kell átirogatni vagy hogy sikerült?
BUÉK!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wolverine
félisten
válasz Lézerparaszt #2813 üzenetére
Azért ez 300 lap. 2-3 óra alatt akkor van meg a fordítás, ha panelszerűen csinálod és copy-paste-eled az egyforma, csak számértékekben különböző mondatokat.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
F-ECT$
titán
válasz Lézerparaszt #2796 üzenetére
Nekem se blizzard, se flamestrike nincs a paklimban. Viszont remélem, hogy azt gondolják, hogy van, így nem pakolják tele az asztalt Viszont ha mégis, akkor tolhatom a Well Played-et
Dive ever, work never.
-
ÍróKéz
csendes tag
válasz Lézerparaszt #2796 üzenetére
Alapból nyílván nem. Megvárjuk míg letolja a Flamestrike-ot .Viszont ugye a Hound az charge-os. A snake meg szerintem a legviccesebb secret lap. Egy pillanat alatt teli az asztal. Mellé egy timberwolf és KO.
At your service...
-
BladeHero
tag
válasz Lézerparaszt #2748 üzenetére
Kösz, a gyors választ.Ha tényleg egy hét akkor inkább kivárom annyira nem sürgős
RPCJ
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Lézerparaszt #2748 üzenetére
Jövő héttől jön open béta elvileg.
Amúgy jól tudom, hogy most arénában max 9 nyert körig lehet menni? Volt aki megnyerte már mindet? Ilyenkor mit ad nyereménynek?
Live-Die-Respawn
-
Wolverine
félisten
válasz Lézerparaszt #2721 üzenetére
Direkt nincs chat, így nem lehet anyázni sem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #2691 üzenetére
Még jó hogy le lehet védeni..hja nem..egyből K.O....b*sszameg
orichalcos Nem ismerem annyira, de jó látni
Még jó hogy nem Raigeki vagy[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #2681 üzenetére
Csak nem Exodia-ra gondolsz?
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #2679 üzenetére
Azért nálam van 1-2 maradandó, mint a Trap Hole, Curse of Dragon vagy a Summoned Skull, és van még néhány ilyen
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #2677 üzenetére
Ha te is azon edződtél akkor tuti te is a falat kapartad ettől
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz Lézerparaszt #2564 üzenetére
Control the Drakes mostani metában nem túl használható.
-
válasz Lézerparaszt #2564 üzenetére
Unranked vagy aréna?
Mennyi 2-3 manás minionod van?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Lézerparaszt #2431 üzenetére
Érdekes, az éjjel néztem Kripparian seedjét, játszott pár menet constructedet is, és közben azt mondta, hogy gyakorlatilag azért nem játszik szinte soha constructedet, mert alacsony szinten már mindenki tele van legendaryval, és az egész játék nevetségessé válik. Van benne valami azt hiszem. Az aréna sokkal érdekesebb, csak hát mázli is kell ahhoz, hogy jó decked jöjjön ki.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #1381 üzenetére
Nekem a furyt kell még szoknom...támadok egyszer oszt szia.
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #1360 üzenetére
Jó összerakni mert lehet holnap vagy holnap után megint kapsz egy hasonló questet.
Aztán rövidebb ideig tart összerakni mint elbukni 3-4 meccset csak azért mert lusta voltál 1-2 finomságot belecsempészni a paklidbaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #1352 üzenetére
Én azt a napit kaptam hogy használjak el 40spellt.
Mivel a mage pakliba van a legtöbb így azzal mentem..
Azt hiszem 7 meccsig tartott de abból 6ot meg is nyertem és a tegnap craftolt 2 AC-n kívül full basic deck.
Szóval a basic lapokból elég ütőképes paklit össze lehet rakni, csak ugye nem az alapból adott paklival kell nekimenni.[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz Lézerparaszt #1352 üzenetére
Mindenkinek más más a napi quest, az pont véletlen hogy mage-ekkel játszottál
Amúgy az alap paklik tényleg nem mindig jók, de a basic lapokból tudsz jót összeállítani, pont mage-re is -
P00By
nagyúr
válasz Lézerparaszt #1317 üzenetére
És tényleg
-
Wolverine
félisten
válasz Lézerparaszt #1313 üzenetére
Az alap ingyenes lapokat nem lehet, ez biztos. Az arany változatokat szerintem lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #1288 üzenetére
Ez csak azért érdekes mert ha jól rémlik (bár nem vagyok benne teljesen biztos) az első alkalommal ahogy elindítottam, nekem 2 napi küldim volt. De persze az is lehet hogy hülyeségeket beszélek
Mindenesetre pénteken kiderül majd
-
adrian360
őstag
válasz Lézerparaszt #1288 üzenetére
én mikor kihagytam egy napot, nekem nem adta meg a küldit, csak az aznapit
-
freelanced
addikt
válasz Lézerparaszt #1282 üzenetére
Igen akkor. Meg bezavarhat a többi játék is. WoW meg ilyenek
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz Lézerparaszt #1280 üzenetére
Lehet, felveszed Battletag alapján és ott van két kis kard a neve mellett.
-
válasz Lézerparaszt #1278 üzenetére
Summoning portal felesleges, inkább valami removalt tegyél be.
-
slayer007
tag
válasz Lézerparaszt #1256 üzenetére
Ha még esetleg megvan a kulcs, és nincs rá szükséged, én szívesen fogadnám...
Hiába vettem meg a WoWot, SC-t, Diablo 3-at anno, így sem kaptam beta key-t... kicsit kiábrándító ez nekem a blizzardtól...Im insane, what's your excuse?!
-
Sirandrish
legenda
válasz Lézerparaszt #1256 üzenetére
Nah hát én még egyet se kaptam.
Csak egy forumos kollégának köszönhetem a keytEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
freelanced
addikt
válasz Lézerparaszt #1252 üzenetére
Őszintén szólva azt tapasztaltam az eddigi pályafutásom során, hogy az összes kari jó minden attól függ,hogy milyen a paklid hozzá. Talán a hunter/mage/priest tűnik eddig a legjobbnak gyengébb paklival, a hunternel foleg az előny hogy egy csomó kártyát lerak amit felbuffol elég erős a passzív is.
-
Ereshkigal
őstag
Az a legjobb, amivel legjobban játszol.
Szerintem annyira nem meglepő: az aggro deckeknél ha jól jönnek a lapok, akkor gyorsan nyersz, ha nem, akkor meg kikapsz, mint a fene.
Murlock deckre rogue vagy warlock hőst próbálj, én utóbbit preferálom.
ui.: nagyon szép neved van.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Pont most kérdezték ezt és páran le is írtuk a véleményünket.
Többek szerint (szerintem is) full basic lapokkal a priest, de egyébként meg kinek mi.
Egy Murlock paklin én is gondolkodtam de nincs hozzá elég egyelőre, illetve hiányzik 1-2 nagyon penge Murlock pl ez, addig meg neki se állok.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla