Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsuha

    aktív tag

    válasz nepszter1 #36932 üzenetére

    napi atlag 50-60 golddal szamolhatsz sztem, a napi quest átlagban 50et ér (rerollold ha 40es - iksz a sarkában és akkor veletlenszeruen ad egy ujat,ilyet csak 1x lehet egy nap próbálni)+ 3 győzelem az 10 gold,igy jön ki a kb 60.
    Ezen kivul heti 1 ajándék tavern brawl pakli, ez összesen havi kb 2200 gold, amiből vagy vehetsz 22 paklit, vagy arenazhatsz és ha 3wint v többet mész átlagban,még jobban jössz ki.
    Én azért vettem meg naxx és brm-et mert megéri, 3 havi gold menne el rá. Sztem kb az egyetlen amiért érdemes pénzt költeni annak aki most kezdte.
    Kétlem h leakcioznak. :) Sztem nem ez a blizz uzletpolitikaja.
    Akkor már adhatnanak féláron classic 40es pakkokat is mint emlitettek itt a forumban,h felzarkozhassunk azokhoz akik másfél éve nyomják. Az egésszel az lenne a baj,hogy ha ocsositanak a régi cuccokat,utána mar senki nem venne semmit eredeti áron,m úgy lenne vele h vár 1 évet míg learazzak.
    Egy év jatszogatassal elég jó gyűjteményt össze lehet szedni, a 4 honap alatt bontottam v 100 paklit, és lett mar egy rakás jó kártyám. :-)
    Uh neked is gyujtogetesre fel, jah és sztem egy igazi plusz hogy bonthatsz paklikat és tök jo kártyákat kapsz amik meg se voltak. Akiknek mar megvan majd minden,nincs meg ez az izgalom.

Új hozzászólás Aktív témák