-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Én az elején vettem pár paklit, de azóta Naxx és GvG is meglett goldból, és azt hiszem a GvG packok vásárlásának is vége nálam. (Szóval most marad az aréna + gold gyűjtögetés a következő kiegészítőre.)
Neked viszont van kb 1-1.5 év lemaradásod, azt elég nehéz lesz behozni, de hajrá!
-
F-ECT$
titán
Ha már nem kell olvasgatni a kártyák szövegeit, hogy mit tudnak, akkor mehet a heti 2-3 aréna. Igaz, hogy GvG packot kapsz értük, de egy csomó dolgot tanulsz, illetve ha megvan a 4+ win, akkor ez a leghatékonyabb gold felhasználás. Próbálj úgy játszani, hogy közben szép lassan gyűljön a goldod is, és majd ha lesz 2-3k, akkor nyiss sima packokat. Naxx-ot is nyitogathatod, de ott kapsz a legkevesebbet a goldért (igaz, az legalább fix).
Szerintem nem úszod meg a pénz költést, ha rankeden is akarsz játszani, főleg ha nem csak az olcsó deckekkel.
-
F-ECT$
titán
Fölösleges Naxx, amíg nincsenek meg a classic lapjai.
@HPAA:
Pénz nélküli mód:
-Mind a 9 hőst lvl 10-re fejleszteni (normál és expert ai-kat végigverve kb meg is van).
-Minden hőshöz megcsinálni a basic decket.
-Rohadt sokat játszani play-en, akár ranked, akár casual.
-Megcsinálni az összes elérhető (rejtett) questet.
-Ha van idő, akkor stream nézés (főleg aréna: kártyaválasztás, alap trükkök megismerése).
-Napi questek folyamatos teljesítése.
-Ha már megvan az alap ismeret, akkor napi max 1-2 aréna, addig míg nem megy önfenntartóan.
-És persze majd idővel Naxx, a sima bossokat és a class challenge-eket érdemes megcsinálni a lapokért. -
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #25090 üzenetére
Nézz inkább Belezőgépet
-
F-ECT$
titán
Valamelyik funny összefoglalóban Amaz nyomott egy Implosion-t egy divine shieldes minionra, és 0 dmg-vel 0 impet idézett. Ha ől 2 hp-s minionra nyomod, akkor tuti, hogy 2-t fog sebezni és 2 impet kapsz, vagy kaphatsz 3-at, 4-et is?
-
F-ECT$
titán
válasz
Ereshkigal #24852 üzenetére
Velen - még beférhet a metába (legalábbis úgy, mint eddig)
Edwin - kis esélyt látok rá, hogy új lapok nélkül ez játszható legyen, de egy kis esély van rá a spare partok miatt, elképzelhető, hogy törném
Cairne - én megtartanám
Illidan - törném
Malygos - funolni lehet vele korai kijátszással, de szerintem törhető -
F-ECT$
titán
Karácsony van, vettem 3 paklit volt bennük: 1 legend, 3 epic, és 2 olyan rare, amik nem voltak meg. Igazi value nyitások voltak, kár, hogy a legend Thermaplugg lett.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #24748 üzenetére
Ha van authenticatorod is, akkor nem olyan nagy baj
-
F-ECT$
titán
válasz
saelin #24715 üzenetére
Naxx előtt megmondtam volna: legyen stabilan egy számod, ha az alá mész, akkor gyűjts egy kicsit, és ha fölötte vagy, akkor mehet az aréna. (Nekem ez 300 gold volt anno.)
Most az a gond, hogy sima paklit csak goldért tudsz venni, meg kellene szerezni Naxx-ból néhány szárnyat, az aréna meg GvG packot ad. Ha mindből szeretnél elég packot nyitni, az eszméletlen sok gold (olyan 30e), és havi szinten kb 1500-at lehet szerezni napi questekkel.
Arénát akkor éri meg elkezdeni, ha stabilan megy átlagban a 3-4 win, de önfenntartóvá átlag 7 wintől válik. Az előbbihez ismerni kell az összes lapot, jól kell választani drafkor (ez most külön nehéz, mert bejöttek a GvG lapok, így még kevés oktatóvideó van róla a YouTube-on), és persze nem árt jól játszani, ami meg csak akkor megy, ha gyakorolsz (22-es csapdája). Utóbbihoz meg az előbbieken túl még jobban kell játszani
Én azt mondom, hogy ~100 win után már érdemes lehet nekikezdeni az arénának.
-
F-ECT$
titán
válasz
Redcaster #24678 üzenetére
Olvasd el, amit írtam. Amíg azzal telik az aréna, hogy olvasgatja, hogy mit is tudnak a lapjai, addig pénzkidobás. Persze előbb-utóbb el kell kezdenie, és az első pár aréna kudarc lesz, de előtte meg kell tanulnia az alapokat, és ahhoz jó a casual / ranked, mert ingyen van, sőt 3 winenként jön a 10g is.
-
F-ECT$
titán
válasz
saelin #24652 üzenetére
Pénz nélküli mód:
-Mind a 9 hőst lvl 10-re fejleszteni (normál és expert ai-kat végigverve kb meg is van).
-Minden hőshöz megcsinálni a basic decket.
-Rohadt sokat játszani play-en, akár ranked, akár casual.
-Megcsinálni az összes elérhető (rejtett) questet.
-Ha van idő, akkor stream nézés (főleg aréna: kártyaválasztás, alap trükkök megismerése).
-Napi questek folyamatos teljesítése.
-Ha már megvan az alap ismeret, akkor napi max 1-2 aréna, addig míg nem megy önfenntartóan.
-És persze majd idővel Naxx, a sima bossokat és a class challenge-eket érdemes megcsinálni a lapokért. -
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Aki úgy gondolja, hogy az RNG csak vele szeret kibaszni, annak érdemes megnézni az amúgy iszonyat szerencsés Amaz szenvedését
-
F-ECT$
titán
Bár legend nem vagyok, de elég sokat control warriorozok. Mi lenne a kérdés? Bár gondolom egy decklist, meg egy kis taktika 1-2 nehezebb ellenfél ellen, de pont erről van itt egy összefoglaló.
Ezekkel mondjuk az a baj, hogy a meta is változik, meg az rng is kijöhet úgy, hogy "rossz" ellenfeleket és lapokat kapsz, így hiába a "tuti" lista, megragadsz egy szinten.
Nagy különbség egyébként nincs a deckek között, de az a 3-4 lap, ami változik, az eléggé meghatározza, hogy mi ellen vagy jó. Amik változhatnak a linkelt listához képest:
-Whirlwind - aktivátor + pala / agro ellen
-Explosive Sheep - agro ellen
-Owl / Spellbreaker - főleg Sylvanas miatt, esetleg egy taunt leszedésre lethal esetén
-BGH - Handlock ellen
-TBK - pl Juggernaut helyett
-Gorehowl
-Dr Boom (Troggzor helyett)Próbálkoztak Brawl nélkül is, de az nem igazán jött be, így 1 mindig benn van, néha 2 is, de az új legendek miatt erre sokszor nincs elég hely. Illetve Loatheb is egyre kevésbé fér be a deckbe.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #24577 üzenetére
Ja, nézd meg az összefoglalóban
Egyébként róla, és Sneed-ről is valószínűleg leveszem az aláhúzást a következő frissítéskor.
MikE008: szerintem bármilyen deckbe elférhet, az 5/7 jó 6 manáért.
-
F-ECT$
titán
El tudod burn-ölni a 10-et sebző Mine-t
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #24550 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy milyen rohadt hosszú vele 1-1 meccs. Lényegében az első 4-5 kör az armor up / remove / laphúzás szentháromságában telik, utána meg kell próbálni visszajönni a boardra (brawl, nagy legendek kijátszása), a befejezéshez meg valóban szinte mindig kell a Grom combo, és néha előtte még Alex is.
Egyébként jó vele játszani, de 3 meccs után ráunok.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #24508 üzenetére
Naxx után zoo és hunter verte, mert a leszedések bár jók, de az overload miatt a következő körben kitett lényekre már általában nem volt válasz. A priest ellen is voltak gondok a Cabal miatt. Most nem tudom, hogy mi a helyzet vele, lehet ránézek, ha elakadok a mage deckemmel.
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #24417 üzenetére
Frissítettem az első hozzászólás legend leírását, onnan is meríthetsz ötletet.
Troggzor végül nem kapott aláhúzást, főleg a most futó tornának köszönhetően. (Előzetesen a legjobbnak gondolták, aztán mégsem lett az.)
Sneed kapott, de lehet, hogy gyorsan le fog kerülni róla.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #24394 üzenetére
Elég jó volt a pap eddig is control ellen, a miracle és hand verte csak, no meg az agro paklik: hunter és zoo, ha nem jött a board clear. Most úgy tűnik, hogy kiesett a zoo, és a pap tovább erősödött a control ellen, szóval összességében most eléggé feljött.
DaveNo1: ezt a 3 mage decked linkelnéd? (Sajnos nincs Antonidas-om, de ha marad a mage a metában, akkor lecraftolom.)
-
F-ECT$
titán
válasz
zolka95 #24297 üzenetére
Figyelték a ki és bejövő forgalmat és ha tudták, hogy milyen paklival játszol, akkor meg tudták mondani, hogy milyen lapok vannak a kezedben. De nagy ügy nem lett belőle, mert aki rájött az gyorsan jelentette.
Aztán volt pl win trade is, de az nem teljesen a játék hibája.
Ezek a hétköznapi játékosokat kevésbé érintették, de volt olyan is, ami igen: bizonyos lapok kijátszása után crashelt a kliensed, míg az ellenfeled nyert. Mondjuk ezt (is) javították pár napon belül.
Kik és hogy buktak le, melyik játékkal?
-
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Balesz1899 #24173 üzenetére
83 packból nekem ennyi 8 vagy több darab jött össze:
Druid of the Fang: 8 db
Cobra shot 9+
Flamecannon 9
Shielded Minibot 9+
Shrinkmaster 9+
Velen's Chosen 9+
Goblin Auto Barber 9
Whirling Zap-o-matic 9
Annoy-o-Tron 9
Explosive Sheep 9+
Mechwrapper 9+
Micro Machine 9
Flying Machine 9+
Ogre Brute 9+
Burly Rockjaw Trogg 8
Mechanical Yeti 8
Piloted Shredder 9+
Antique Healbot 8
Salty Dog 9
Force-Tank MAX 8Ez azért van, mert iszonyat kevés a common a többi ritkasághoz képest, és mivel paklinként 3-4 common esik, ezért ebből pillanatok alatt megvan az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest