-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
zolka95 #36807 üzenetére
És igen, aki legendig jut nem csak jól játszik, hanem jó kártyái is vannak. Tehát nagy valószínűséggel fizetett egy csomót.
Valószínűleg, de ez nem feltétel, mint ahogy páran írtak is 1000-3000 dustos legend képes deckekről, ami 1-2 hónap játékkal simán összejön. (Napi 1 paklit lehet nyitni, az kb 100 dust.)Ne könnyítsék már őket azzal, hogy még arany epic lapokat kapnak.
Nekik ez már jó eséllyel nem könnyítés, hanem csak kozmetika.A sok kiegnek is van rossz oldala. Az új játékosok nem tudják utolérni a metát.
Aminek hatására egy csomó régi jó lap kiesik, így nem is kell őket már lecraftolni, pl Cairne.Annak a legjobb aki már a béta óta játszik.
Ez így van, de aki időt tett bele, annak legalább ennyi előnye legyen.Ettől függetlenül én is várnék már a Blizztől egy új játékosokat segítő lépést, pl Classic packokra egy 50%-os leárazást.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Azt lehet már tudni, hogy mennyire lesz random a láda tartalma? Olyasmi lesz, mint az arena reward, vagy az adott ládából mindenki ugyanazt kapja?
-
F-ECT$
titán
válasz
EmptyParadox #36712 üzenetére
Azért nem, mert ahogy írod is, ezek nem ismertek.
Pl a 100-g questeket mi 2/36 = 5.55% eséllyel számoltuk, a listád alapján meg 6.5% esély van rá, tehát ez még inkább a váltás irányába viszi a dolgot. Viszont az 50-es questek esélye nélkül ez már tényleg csak találgatás.
-
F-ECT$
titán
Ha nem dobod el az 50-es questet, akkor annak a várható értéke 50.
Ha eldobod, akkor ez alapján:
40G quests: 15
50G quests: 9
60G quests:10
100G quest: 2
(ugyanazt a questet nem kapod vissza)(40*15 + 50*8 + 60*10 + 100*2) / 35 = 51.428.
Tehát megéri eldobni.
Az érvelésed alapján 15 esetben kapsz rosszabbat, és csak 12 esetben kapsz jobbat, ez igaz, de a rosszabb esetben 10 goldot buksz, a jobb esetben meg 10, de akár 50 gold is lehet a nyereség. Így: 15*10 vs 10*10 + 2*50, és ez esetben is a második eset nyer, de ez Mórickás számolás, az első meg nem az
-
F-ECT$
titán
válasz
EmptyParadox #36674 üzenetére
Hát nekem volt hogy 2-3 napon belül 2x is adta a 100g-s questet.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #36632 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nekem az számít, hogy a lehető legkisebb pénz befektetéssel a lehető legtöbb életképes paklit összerakjam. Persze, a nyitás nekem is örömet okoz, de ebből a szempontból mindegy, hogy az ehhez szükséges 100(-150-200) packot egyszerre vagy hetekre elhúzva bontom. Így is megvan és meglesz a heti ~1-2 nyitás Brawl-ból és Questből.
(Még mielőtt a türelmetlenség felmerülne: Boom Beach-ezek, ahol a max szint 62-es, 1 éve játszok, és jelenleg 52-es vagyok. 1 Ft-ot se költöttem rá, pedig pénzzel már rég max szintű lehetnék.)
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #36629 üzenetére
Ok, az lehet, hogy nem lesz top tier, de ilyen lapjaim nincsenek meg, amik "bármikor" előtérbe kerülhetnek ha jönnek az új lapok, és épül rájuk valami új deck:
-Gahz'rilla (mid/beast hunter olcsó spellekkel a Lock & Load miatt)
-Echo of Medivh (már most is befér 1-2 deckbe)
-Vol'jin, Lightbomb, Velen - ha a priest nem lesz annyira kiszolgáltatott és reaktív
-Sabotage (tempo rogue, bár most nem sok lapot kapott)
-Southsea Captain (erre utaltam)
-Malygos (ezt is lehetne már most craftolni, mert van rá deck) -
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #36624 üzenetére
A következő kieg, ha adventure lesz, akkor az jó eséllyel megint 3500 goldos lesz.
Viszont ami még kérdés, hogy az új lapokkal kell-e majd régebbi setekből kártyákat craftolni, mert azokból messze nincs meg minden. Pl ha lesz pirate deck, akkor rögtön két epicet be kell húznom, de legendek terén is vannak hiányosságok.
Tehát lehet, hogy nem is csak TGT packokat kell majd nyitni megjelenés után, így viszont még inkább felértékelődik az előrendelés. -
F-ECT$
titán
válasz
tretyak #36623 üzenetére
Eleinte én is folyamatosan vertem el a goldot, de mikor bejelentették, hogy Naxx goldból is nyitható lesz, akkor elkezdtem gyűjteni, mert eleinte 5000 goldra tippeltük az 5 szárny árát. Aztán meglett 2800 goldból, így a maradék 2200 jó kiindulási alap volt a következő kieghez (GvG), amire is sikerült 8300 goldot összehozni. Azt ott el is vertem, de ezek után már nem volt kihívás BRM-re összeszedni a 3500-at, és azóta már a TGT-re gyűjtök.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #36617 üzenetére
100 pack az 10000 dust ha nem kellene belőle semmi, de ez most nem áll fenn.
Múltkor a 83 db-os GvG nyitásom adott 5 legendet (1 golden) + 1.8k dustot, és egy csomó epic meg néhány rare sem lett meg.
Van még 4300 dustom, illetve ha az összes olyan golden lapot törném, amiből megvan a sima verzió, akkor az is jelentene még 4000 dustot, de ez utóbbival nem tervezek egyelőre.
Szóval a 100 nyitással várok 5 körüli legendet, amiből jó lenne ha legalább 1 a használhatók közül kerülne ki, 2-3000 dustot, amivel még craftolhatok 4-5 legendet. Az biztos, hogy törni az újak közül eleinte semmit sem fogok és a crafttal is vissza kell majd fognom magam.
Tehát kb pont a határon vagyok, lehet, hogy a 100 nyitással minden fontosabb lap meglenne, de ha meg nem, akkor sajnálnám ezt a 25%-os akciót elszalasztani.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #36596 üzenetére
Ugyanezt gondolom én is. Leraksz x manáért egy x-1 manát érő lényt, utána használod a hero powert ami 2 mana, de kb 1/2 manát ér, és kapsz egy olyan buffot, ami kb 1 mana. Emellett nagyon nem mindegy, hogy T4-ben ki tudsz-e rakni egy 4 manás lényt, vagy csak egy 2 manásat + hero power.
Ennek az egész mechanikának 3-4 deckben lenne jelenleg jó helye, mert most is sokszor tolják a hero powert: face hunter, control wari, handlock, control priest - viszont ezeknek nincs szükségük rá. Illetve late game-ben már minden deckben jó lehet, amikor már minden körben tolod amúgy is a hero powert, de ezeknek a lapoknak meg pont az early game-ben kellene működniük.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #36594 üzenetére
Hát érdekes lesz, hogy a mostani deckek erősödnek csak vagy lesznek új deckek is. (Ehhez mondjuk tudni kellene, hogy lesz-e nerf.)
Elsőre nekem az inspire kevésnek tűnik egy egész deckre, de persze 1-1 lap bekerülhet, ugyanez igaz a joust-ra is.
A dragon deckből lehet valami főleg Chillmaw és a Twilight Guardian miatt.
A beast druid szerintem még mindig kevés lappal rendelkezik.
A pirate rogue megjelenhet, végre van lény 1-5 mana között minden slotra.
A totem sámán attól is függ, hogy marad-e a Patron, de megint az van, hogy a Class Legendary tök mást ad, mint a több bejelentett lap, olyan ez, mint a Neptulon GvG-ben.
A taunt warrior nagyon kevés lapot kapott.
Ahogy spell dmg lapból sincs elég.
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #36499 üzenetére
Illetve lesz-e Dragon és Pirate deck?
Ha csak simán value alapján nézem, akkor legendekből szerintem ezek jönnek szóba:
-Aviana (ramp)
-Rhonin (bár kicsit lassúnak érzem, de lehet, hogy lassul a meta)
-Chillmaw
-Bolf
-Eydisilletve epic:
-Mulch
-Misterious Challenger
-Beneath the Grounds (mill)
-Twilight Guardian (ha lesz drake deck)Kihagytam valamit?
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #36497 üzenetére
Ez volt a csali, azt hittem senki sem ugrik rá, szerintem is borzasztó
Össze kellene számolni, hogy hány epic / legendary van, amik vannak annyira jók, hogy beépülhetnek 1-1 deckbe, és akkor könnyebb lenne kiszámolni, hogy hány packot is kellene nyitni.
Egyébként látszik már full inspire legend képes deck? (Ha igen, akkor a Fencing eléggé jó lap, csak hogy tiszta legyen, hogy az a hozzászólásom totál troll volt.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Scrake^;DD #36400 üzenetére
Full 1 manás deck is játszható, csak szar.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #36371 üzenetére
Persze, nehéz lesz, de azért a mostani eresztésből már látszik, hogy eddig max 2-3 olyan legend van, ami jó lehet, a többi eléggé kuka.
Egyébként a GvG-nél is 1 hónap volt a bejelentés és megjelenés között, én a TGT-re is ezt tippeltem.
-
F-ECT$
titán
Rank 14 play, én tempo mage, ellenfelem druida. T7, a boardon 3 lényem van összesen 9 sebzéssel, van egy secretem is (ami kitalálhatóan Mirror) neki 11 élete van. Játék: Innervate Deathwing (előző kör Emperor volt), eldob többek között egy Belchert is, majd vár, end turn, majd mikor kiszámolta, hogy 12 > 11, akkor Concende.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mister_X #36306 üzenetére
A 10 kör még nem akkora gáz, a Battlecry hiánya már annál inkább. Ok, be lehet tenni a deckbe pl Ragnát vagy Ysera-t, de Alex, Shieldmaiden, Harrison elég gáz BC nélkül és ezeket meg nem lehet kivenni. Az se biztos, hogy ki akarsz tenni a boardra egy Sylvanas-t vagy Gromm-ot, Varian mellé, mert csak nagyobb value lesz a board clear.
-
F-ECT$
titán
válasz
NyalokAA #36284 üzenetére
Varian - na ilyen egy durva legendary, de tény, hogy pakli kell köré, a jelenlegi CW-ben inkább hátrány, mint előny ez a lap.
Rhonin - gondolom Antonidas-szal akarják combo-ba, de a tempo mage nem tud ennyit várni a freeze mage-ben meg nincs hely egy ilyen lapnak + T8 körül nem feltétlenül van 3 szabad hely a kezedben.
Szóval 2 végre jó lap, de lehet, hogy egyik sem lesz sokat látható.
-
F-ECT$
titán
válasz
whitezo88 #36250 üzenetére
Én is egy helyben toporgok most, bár én questet csinálok ladderen is (mage, shaman). A sok rák miatt ezek után toltam egy CW-t, és az új CW jött szembe (Deathlord-os). Mindenre volt válasza, Brawl-t az ő minionja nyerte, nem tudtam tartani a boardot, a végén 3 hp-m volt és 2 lap a kezemben, nála Fiery, 1/2 slime, 3-4 lap és 30+26 hp, ment is a Sorry minden körben. Aztán felhúztam egy Maident, következő körben Alex magamra, majd a kirakott Deathlord-ja Ragnát húzott nekem, és melléraktam Boomot is. Még próbálkozott egy Emperorral, de azt meg elvettem Sylvanas + Shield Slammel, így 4 körrel a Sorryzás után el is vertem
#nevergiveup
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs replay, megérte volna visszanézni szerintem szélesebb körben is.
-
F-ECT$
titán
Jó kis deck milyen rankon próbálkozol vele?
A Sheep és a 2 Cruel segíti az early game-et, cserébe viszont lemondtál a második Shieldmaiden-ről, a Harrisonról és egy 4 manás lényről - ezzel viszont a midrange / control deckek ellen van nehezebb dolgod. (Innen hiányozhat a második Brawl is, ami nekem megnyert pár Patron elleni meccset is.)
A Juggernaut a random miatt nem népszerű, illetve sok agro/face deck esetén a Shieldmaiden jobb 6 drop. Emellett ha Alex előtt robban a 10-es bomba, akkor az kb semmit sem ér.
Egyébként nem kell ragaszkodni 100%-osan a net deckekhez, 2-3 jó tech lap, ami illik az adott metába sokat dobhat a WR-en.
-
F-ECT$
titán
válasz
DopeBob #36169 üzenetére
Olcsó verzió nem nagyon van belőle, Grom mindenképp kell, 1 nagy sárkány szintén (Ysera / Alex), nem árt Sylvanas se illetve Harrison (talán ez cserélhető Ooze-zal). Kell 2 Shield Slam, 1-2 Brawl, és ha van, akkor ezek közül 1-2 még betehető: Boom, Geddon, Ragna (bár ő egyre ritkábban).
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #36164 üzenetére
Az emberek száma mellett az összetételük is változik, és így elképzelhető, hogy bizonyos időszakokban nagyobb eséllyel kapsz könnyebb játékosokat.
Arenastats szerint: the data tend to show it's easier to play on Wednesday and it's harder to play late at night on any day
-
-
F-ECT$
titán
Ez a mobilos kliens (android) egyre szarabb, lehet vissza kellene hackelni a tabletes verziót.
1. Kiszakadok a játékból, egyből rejoin, lazán nem folytatja, miközben aki engem spectatelt még mindig benn van (meg persze az ellenfelem is).
2. Nem talál percekig ellenfelet, újraindítás kell.
3. Bár ez még csak 1x fordult elő, de idegesítő: warriorral voltam, kijátszottam 1-2 kártyát. 2 dologot szerettem volna még csinálni: hero power + fegyverrel támadás, de bármelyiket akartam volna mindig csak a kártyákat hozta előtérbe, bárhova tapiztam. Megforgattam 180 fokkal a telefont, de ott is ugyanaz. Az ellenfelem feladta, így nem tudom, hogy a következő körre is maradt volna-e a bug. -
F-ECT$
titán
válasz
Chuzzlee803 #36071 üzenetére
Ramp deckbe elférhet, bár pl Patron ellen nem a 2 db 2/2-vel kell kitenni. Régebben jó volt a token deckbe is, ami lehet visszatér TGT-vel, de ehhez is az kell, hogy eltűnjön a Patron, meg a (face) Hunter se legyen túl népszerű.
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos #35978 üzenetére
Szárnyanként 700 gold, összesen 3500.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #35902 üzenetére
Ezért nem szeretek priesttel játszani. Tipikusan nem play to win, hanem play to counter játékstílus kell hozzá. Ha nincs jó setup a madness, lightbomb, cabal, mc-re, akkor meg van lőve. Szinte semmit sem tud kezdeni a combo deckekkel, de mondjuk egy control erős metában nem rossz.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #35895 üzenetére
Nekem 90-100 közötti nyitásom lesz goldból, ezért áll egyelőre a "nem veszek" nyerésre, de ez még változhat ha bejön pár erős epic és főleg legend lap. A pap epic pl tetszik, de nem tudom, hogy akarok-e pappal játszani, főleg, hogy még a Lightbomb sincs meg tőle, no meg így is van jó pár control deckem teljes lapkészlettel (CW, Ramp druid, Control pala és shaman, Handlock).
A nagy kérdés még az, hogy a jelenleg metán kívüli lapok közül mennyi lesz használható az új lapokkal, mert az még boríthatja a spórolós tervemet.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #35885 üzenetére
Ha kiadják 14-e után, akkor még van majdnem fél hónap, de ha nem, akkor tényleg szemétség a rankért menőkkel az, ha a szezon végén így megkavarják a dolgokat.
Viszont most nálam egyelőre a nem rendelek elő áll nyerésre, az eddig bemutatott kártyák alapján elég lesz nekem a ~90 nyitás. Persze ez még gyorsan változhat
-
F-ECT$
titán
capicorn és Barricade innen valakik?
tretyak: a kapott lap nem lesz ingyen kijátszható.
-
F-ECT$
titán
Az Inspire lapokon nagyon sok fog múlni a jó lapok számát illetően. Jelenleg egy sima hero power főleg az első körökben óriási tempo loss, ugyanis pl a mage 1 dmg-je 2 manáért nem túl value egy mad scientist-hez képest. (Az előbbi kb 0.5, az utóbbi meg 4.5 manát ér.) A későbbi körökben meg ott vannak a value lények: shredder, belcher, emperor, boom, amik helyett nem tennél ki szívesen egy kisebbet a hero power miatt. T8-10 körül meg már a lethalt keresed, nem a value-t (kivéve néhány elhúzódó control meccsen).
Az első pár mana szint között akkora ugrás van, hogy egy T4-hez képest egy 2 manás lény + hero power sokkal kisebb value, amit az Inspire-nek kellene behoznia, sőt lehagynia, hogy megérje használni, viszont a jelenlegi lapokon nincs ekkora érték.
Így egyelőre úgy látom, hogy csak több lapos Inspire combo-k (1 manás hero power + inspire lap + hero power) múlják felül a jelenlegi lapok erejét, de ez ritkán fog összejönni.
Így szerintem azok a lapok fognak működni, amik önmagukban is jó value-t képviselnek, azaz beférnek a jelenlegi deckekbe valami helyett.
Max 1 full Inspire decket várok, de ahhoz még jó pár Inspire lap kell, hogy működjön, különben olyan rövid életű lesz, mint a dragon pala.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #35823 üzenetére
Eddig a lapok ~45%-a jelent meg, ez összesen 8 epic és 11 legendary kártyát jelent.
Azt még nem lehet tudni, hogy lesznek-e durva combo deckek az inspire mechanikára, illetve egyéb még nem látott lapokra, de az eddigi meta alapján én ezeket látom olyan lapoknak, amik játékba kerülhetnek komolyabb szinten is:
-Lock & Load
-Frost Giant-Aviana
-Eydis
(-Skycap - ha lesz pirate deck)Szóval az arány egyelőre nem túl fényes, inkább BRM-es, mint Naxx-os.
-
F-ECT$
titán
Rank 15 play. Boardon lenn 10 sebzésem, ellenfél lock, 12 hp. Letesz egy Voidcallert, majd rájön, hogy nem lenne jó, ha a Flame Imp-et idézné le, mert az nem value, így inkább kijátssza azt is, majd End Turn...
-
F-ECT$
titán
Kis Joust statisztika.
A lényeg, hogy Joust kb coin flip lesz a jelenlegi meta alapján, ugyanis azonos manaköltség esetén sem aktiválódik az effekt. Így bár egy control vs agro esetén az esély akár ~80% is lehet a győzelemre, de egy control vs controlnál ez csak ~30-55%. (Természetesen agro deckben nem éri meg ilyen lapot játszani.)
Másik hasonló írás, ő azt hozza ki, hogy az átlag face deck minion 3 mana, a midrange decké 4, a controlé 5, és azt gondolja, hogy nem lesz elég konzisztens a mechanika, hogy bekerüljön a control deckekbe sok ilyen lap.
Meglátjuk.
-
F-ECT$
titán
Heti brawl: ramp druiddal elég betegnek tűnik így elsőre
-
F-ECT$
titán
Akkor a mai eresztés:
Skeleton Knight: Egy rosszul sikerült Malorne.
Eadric: Boom ellen, de főleg handlock ellen jó lehet, agro ellen túl későn jön.
Argent Lnace: 2-ért 2/2 elég gyenge, 2/3 már nem lenne rossz, de kérdés, hogy van-e neki hely a Coghammer, Muster és Truesilver mellett.
Armored Warhouse: Passz, hogy hova lenne jó (bár beast, de a hunter deckben nem sok drága minion van), máshova meg nem látom nagy hasznát.
Tuskarr: Jónak tűnik control pally-ba.
Master Jouster: ha bejön az rng, akkor elég value lap (ugyanennyiért eddig 4/5 divince shiled + taunt járt), szóval control deckekbe elférhet.
Gadgetzan Jouster: szerintem ez le fogja váltani Chow-t kb mindenhol.
Muklas Champion: Talán tocken deckbe, esetleg Zoo-ba, Agro palába befér.
Ancestral Knowledge: meh, 4 manáért 2 lapHacsak nem jön valami overload kikerülő / hasznosító lap.
Bolster: ha nem wari lap lenne, hanem neutral, akkor durva lenne, de így...
Burgle: nem tetszetős.
Injured Kvaldir: Hungry Dragon nerf, egyébként meg priest deckbe beférhet.
Gormok: token / zoo deckben ott a helye.Összességében van 2-3 jó lap, a többség nem nagyon kerül majd játékba.
-
F-ECT$
titán
válasz
voyager4.4 #35672 üzenetére
1. Ilyen mechanika a többi kártyajátékban is van.
2. A legtöbben netdeckelnek, ott úgyis lehet tudni, hogy milyen lapokkal játszol.
3. 1 lap megmutatása még nem feltétlenül árul el mindent. -
F-ECT$
titán
Jó kedvemben voltam, felvettem egy épp elvert srácot barátnak. Druidával toltam priest ellen, végig hátrányban voltam, de szedegettem a boardját folyamatosan (swipe, keeper, wrath, illetve egy Sylvanassal board cleareltem). T9-ben kitett egy Deathlordot, tolt rá Velen-t meg PW:S-t, amire szerencsére volt TBK-m, erre feladta. Összesen ennyi kérdezett: any more legendaries? Válaszolni se volt időm, hogy ez volt a második, de lett volna még 6 a deckben
-
-
F-ECT$
titán
válasz
voyager4.4 #35550 üzenetére
Elsőre úgy tűnik, hogy nem éri meg setupolni érte, mert kell T2 spell dmg minion, ami túl is él 1 kört, és utána még ez is kell kézbe. T5-től meg nem value. Aztán persze lehet, hogy tévedek, de ahhoz akkor még kellene egy pár 1-2 manás spell dmg-s minion.
Mister_X: nem biztos, hogy legendary.
-
F-ECT$
titán
válasz
whitezo88 #35540 üzenetére
Nekem lesz kb 95 nyitásom, mellesleg itt a GvG 83 db-os nyitásom statisztikája.
Ez alapján a 83 packból nyitottam 5 legendet, és 1-re jött össze a dust. A common lapok nagy része meglett, de rare és epic azért elég hiányos volt még ennyi nyitás után is. (És a mai napig az.)
Szóval most inkább a nem felé billen a preorder nálam, főleg, hogy van még 2 legendre dustom.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mister_X #35523 üzenetére
Nozdormut simán beraknám dragonadinba, két körrel kijátszás előtt végig rope-olok, majd a kirakás körében is rope végén vágom ki a boardra
Nálam ez fun (tier 3) kategória továbbra is.Bolvar tényleg tök poén lenne. Ha nincs az ellennél removal vagy silence, akkor jó. Például simán el lehet vele picsázni vele a huntardokat, mert a pakoly előbb Belchert némítja.
Ez ilyen sokszor jön be.Cena OP
Már nem is vitatkozokLegyártottam egy Jonest, egy legendaryra még mindig van dust
Reméld, hogy az elég lesz, különben nyílhat a pénztárca majd -
F-ECT$
titán
válasz
h3lios #35517 üzenetére
Yserát is legyártottam, de azóta se használtam, mert prirestben egyszerűen vannak nála jobb lapok. A 9. körre pedig, ha nem állsz nyerésre akkor már úgyis mind 1, hogy kikerül -e vagy sem.
Control ellen azért nem ilyen egyértelmű a helyzet, ott nagyon jól tud jönni Ysera akár nem üres boardra is.Maly- val nem értek egyet. Freeze Mage-ben is használható lap, illetve a Velen Comboban is használta Firebat
Az, hogy ezek nem tier 1 lapok, az azt jelenti, hogy nem jók sok deckbe, csak néhány spécibe, de oda persze szükségesek. -
F-ECT$
titán
válasz
Mister_X #35508 üzenetére
Ami nagyon kellene: Ysera, Jones, Nozdormu, Toshley
Nozdormu? Toshley? Az első kettő még ok.Ami poén lenne: Leeroy, Malygod, Bolvar, Velen, Anti
Bolvar? A többi valóban elfér 1-1 deckbe.Amihez most van dust: handlock (Jarraxxus, 3 giant), giant mage with Anti (Anti, 1 giant, 2 echo), fullextrás dragon deckek
Jelenleg a handlock és az echo mage is vállalható deckek, a gond az előbbivel az, hogy bár jó patron ellen, de a hunter megeszi, és abból is sok van, az utóbbi meg rohadt hosszú meccseket eredményez, sokszor csak fatigue-val nyersz.Elnézve a meglévő legendjeidet én ülnék a seggemen, ezen az 1-3 héten is bőven van deck, amivel tudsz játszani, és majd ráérsz az új metához lapokat craftolni.
Kis játék: gondolj arra, hogy most GvG előtt vagyunk, és elcraftolod az összes dustod, kijön GvG, és nem tudsz Boomot csinálni. Mi a jobb, az hogy megvan pl Cenarius, vagy inkább elcserélnéd Boom-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sorozatok
- Politika
- Autós topik
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PlayStation Portal hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest