Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz ígyvanferi #16176 üzenetére

    de ezek nem feltétlen komplett paklik lapról lapra, inkább a win condition alapján történő kategorizálás és sokkal egyszerűbb így emlegetni a gyakran megjelenő paklikat, ezért így hívom őket én is. ez nem sznobizmus, alkalmazkodás a tendenciához, mert a játékosok nagy része bizony netdeckel.
    nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy a saját paklijaim annyira nem voltak működő képesek, vagy mert görcsösen el akartam térni valamilyen neten látható koncepciótól, vagy csak mert nem volt összehozható a win condition, nehezen jött össze a kombó. ami viszont bejött, hogy kinézek valami paklit netről, elkezdek vele tanulni és hozzá alakítom az én stílusomhoz/ellenfelekhez. annyi időm nincs, mint egy streamernek, hogy akár nulláról elkezdjek tesztelgetni egy paklit.
    hozzáteszem én sem vagyok nagy ladder mágus, most vagyok 12-n és eddig ez a legjobb helyezésem, az elmúlt hónapokban még a paklimmal sem tudtam olyan szinten játszani, hogy feljebb menjek. viszont 3 hónap után legalább egy kaszttal már nagyjából normálisan tudok játszani és nem hibázom sokat.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák