- Apple notebookok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooltan93
csendes tag
Sziasztok!
Egy HDMI switchet szeretnek vasarolni - ujfent - hogy megosszam a Full HD monitorom kepernyojet a PC-m es a PS4-em kozott.
Mar vasaroltam a heten egyet, azonban szomoruan tapasztalom, hogy a PS4-en valo 30-40p jatek utan a kep elkezd szakadozni, majd teljesen megszakad a kapcsolat a ket eszkoz kozott.
Ha csak egyszeru bongeszesre hasznalom a PC-vel, akkor a hiba nem jelentkezik. Ha kikapcsolom az eszkozoket egy kis idore, majd ujfent elkezdek jatszani, akkor egy darabig mukodik, majd megint 30-40p utan elkezd haldokolni. Feltetelezem, hogy a bizonyos ideig valo hasznalat kesziti ki, olyan merteku "terhelessel", amit a PS4 altal adott kep/adat jelent.
Mind a PC, mind a PS4 mukodik, ha kozvetlenul a megjelenitobe dugom oket, valamint mind a harom kabel hibamentessegerol meggyozodtem.
Tudtok ajanlani egy olyan termeket, amivel ez a jelenseg nem all fent?A jelenlegi switchet 5000HUF kornyeken vettem, btw.
Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest