- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
kige91
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan, már másodszor is idegesítő problémával találkoztam, amire nem találok megoldás. Rendelkezem egy Teclast X80HD Win10-es kiváló kütyüvel. A rajta található MicroHDMI segítségével és egy Normál HDMI anyás-DVI apás átalakítóval és a MicroHDMI-HDMI kábel segítségével gond nélkül ki tudtam tenni a képet a 22"-os Philips FullHD monitoromra. Egy héttel ezelőtt bátyán esküvőjén akartunk szervezni egy kis vetítést, és gondoltam, most hős leszek, az étteremben lévő határnagy LG tévére majd az én tabom lesz rádugva. Na még jó, hogy előre össze akartam rakni, mert a művelet nem jött össze. Akármelyik HDMI-jébe dugtam, meg kerestettem a jelet vele, nem akart összejönni (Végül laptoppal elintéztem). Aztán jött a hidegzuhany, visszaértem a koliba és hiába próbáltam összerakni, rohadtul nem akar összejönni. Már teljes öntisztítós reinstallt is csináltattam a tabbal, de semmi változás. Ha valaki tud valamit, ne tartsa magában! Köszi
U.I.: Bocsánat, nem olvastam vissza az idő szorításában. Ha van már megoldás, csak irányítsatok oda!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest