Új hozzászólás Aktív témák
-
kige91
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan, már másodszor is idegesítő problémával találkoztam, amire nem találok megoldás. Rendelkezem egy Teclast X80HD Win10-es kiváló kütyüvel. A rajta található MicroHDMI segítségével és egy Normál HDMI anyás-DVI apás átalakítóval és a MicroHDMI-HDMI kábel segítségével gond nélkül ki tudtam tenni a képet a 22"-os Philips FullHD monitoromra. Egy héttel ezelőtt bátyán esküvőjén akartunk szervezni egy kis vetítést, és gondoltam, most hős leszek, az étteremben lévő határnagy LG tévére majd az én tabom lesz rádugva. Na még jó, hogy előre össze akartam rakni, mert a művelet nem jött össze. Akármelyik HDMI-jébe dugtam, meg kerestettem a jelet vele, nem akart összejönni (Végül laptoppal elintéztem). Aztán jött a hidegzuhany, visszaértem a koliba és hiába próbáltam összerakni, rohadtul nem akar összejönni. Már teljes öntisztítós reinstallt is csináltattam a tabbal, de semmi változás. Ha valaki tud valamit, ne tartsa magában! Köszi
U.I.: Bocsánat, nem olvastam vissza az idő szorításában. Ha van már megoldás, csak irányítsatok oda!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- LG 27GN880-B használt monitor
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest