- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
kige91
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan, már másodszor is idegesítő problémával találkoztam, amire nem találok megoldás. Rendelkezem egy Teclast X80HD Win10-es kiváló kütyüvel. A rajta található MicroHDMI segítségével és egy Normál HDMI anyás-DVI apás átalakítóval és a MicroHDMI-HDMI kábel segítségével gond nélkül ki tudtam tenni a képet a 22"-os Philips FullHD monitoromra. Egy héttel ezelőtt bátyán esküvőjén akartunk szervezni egy kis vetítést, és gondoltam, most hős leszek, az étteremben lévő határnagy LG tévére majd az én tabom lesz rádugva. Na még jó, hogy előre össze akartam rakni, mert a művelet nem jött össze. Akármelyik HDMI-jébe dugtam, meg kerestettem a jelet vele, nem akart összejönni (Végül laptoppal elintéztem). Aztán jött a hidegzuhany, visszaértem a koliba és hiába próbáltam összerakni, rohadtul nem akar összejönni. Már teljes öntisztítós reinstallt is csináltattam a tabbal, de semmi változás. Ha valaki tud valamit, ne tartsa magában! Köszi
U.I.: Bocsánat, nem olvastam vissza az idő szorításában. Ha van már megoldás, csak irányítsatok oda!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- BestBuy topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest