Új hozzászólás Aktív témák

• kige91

csendes tag

Üdv mindenkinek!
    Egy olyan, már másodszor is idegesítő problémával találkoztam, amire nem találok megoldás. Rendelkezem egy Teclast X80HD Win10-es kiváló kütyüvel. A rajta található MicroHDMI segítségével és egy Normál HDMI anyás-DVI apás átalakítóval és a MicroHDMI-HDMI kábel segítségével gond nélkül ki tudtam tenni a képet a 22"-os Philips FullHD monitoromra. Egy héttel ezelőtt bátyán esküvőjén akartunk szervezni egy kis vetítést, és gondoltam, most hős leszek, az étteremben lévő határnagy LG tévére majd az én tabom lesz rádugva. Na még jó, hogy előre össze akartam rakni, mert a művelet nem jött össze. Akármelyik HDMI-jébe dugtam, meg kerestettem a jelet vele, nem akart összejönni (Végül laptoppal elintéztem). Aztán jött a hidegzuhany, visszaértem a koliba és hiába próbáltam összerakni, rohadtul nem akar összejönni. Már teljes öntisztítós reinstallt is csináltattam a tabbal, de semmi változás. Ha valaki tud valamit, ne tartsa magában! Köszi
    U.I.: Bocsánat, nem olvastam vissza az idő szorításában. Ha van már megoldás, csak irányítsatok oda!

Új hozzászólás Aktív témák