- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Balathruin #39573 üzenetére
Szia,
Tudom h alapvetoen adatarolasra rendeltettek, de plusz hattertar hianyaban ezek voltak rendszer hdd-k is.
Legyalultam oket, mivel a rajtuk lapulo linux boot idrje mar tobb mint 50 percre rugott, az egyikre huztam egy windowst atmenetileg amig a tesztet elkeszitettem. Jelenleg gyorsan bootol es reszponziv a hattertar, de ha elkezdenem adatokkal tolteni akkor ismet kezdodne a korabban leirt jelenseg.
Masik gepembe nem tudtam atpqkolni mivel ahci modban mukodik csak rendessn en pedig ott mas uzemmodban mukodtetem a hattertaraim, igy maradt a gyalu plusz rendszer telepites. -
SaNyEe
aktív tag
válasz
Balathruin #39570 üzenetére
Készítettem egy reportot, íme:
[link]Nálam a fájlt vmiért textként jeleníti meg, gondolom a Chrome képes textnek értelmezni .. Ha ilyen állna nálad is fenn, kérlek töltsd le az egész tartalmat és nyisd meg helyben.
-
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok,
Van egy WD 3TB Green merevlemezem, már megvan pár éve és a következőt vettem észre:
- Ahogy nő az adatmennyiség a meghajtón az Oprendszer betöltési ideje egyre lassul (Linux, Windows egyaránt)
- némely videofájlokat nem képes megnyitni az XBMC
- amint 1,3TB fölé írom a meghajtót szó szerint használhatatlanná válik, ezt 2x teszteltem.Miként tudnék a végére járni, hogy mi a nyűgje a HDD-nek?
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
liksoft #12735 üzenetére
"Az elgondolás jó. A kártya fogja kezelni. Viszont az az alaplap öreg, így inkább stabilitási gondokat látok már most. Ráadásul a tápellátása is hasonló lehet, pedig a mai drive-ok arra kényesek, tehát tápcserét sem tudsz nélkülözni. Ezeket végiggondolva jobb lehet egy fiatalabb rendszer használata - váltás újra."
táp!=rendszer. bár ez lehet csak egy programozónak nem egyértelmű. . .
A bilid meg borítsd a fejedre!
Egyébként a segítséget köszöntem, ezt a stílust viszont nem tűröm!
Ha 3 SCSI vinyót elbír folyamatos üzemben (amiből kettő most kikerül a gépből) talán egy hagyományos HDD-vel is el fog boldogulni. Feszültségszintjeit bemértem a tápegységnek, nem ugrabugrálnak összevissza. -
SaNyEe
aktív tag
Nem tudtam hova írjak, irányítsatok megfelelő helyre, ha nagyon nemjó helyen járnék (:
Van egy szerverem ami elég régi és nem ismeri az LBA48-at. Így 120 gigásnál nagyobb merevlemezeket nemigen tudja fogadni, BIOS frissítések nemvannak hozzá.
SATA-s merevlemezt vennék 500GB-1000GB kapacitás között. Természeretesen SATA port sincs az alaplapon. A SATA vezérlőkártyák kezelik ezeket méretű merevlemezeket úgy, hogy az alaplap nem tudja kezelni az ekkora kapacitású merevlemezeket? Ha nem minden SATA vezérlőkártya tudja akkor melyek azok amik tudják?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest