Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
King Unique #56378 üzenetére
@Chrystall, King Unique köszi a választ!
Egyébként egymás mellett van a két partíció, így akkor próbálkozom majd a Windows lemezkezelőjével.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen témába vágó a kérdésem, de jobb gyűjtőtopikot nem találtam hozzá: annyit szeretnék kérdezni, hogy amennyiben egy kettéparticionált HDD-nél az egyik partíciót (ami tök üres) szeretném összevonni a másikkal, ahol viszont vannak adatok, milyen eséllyel bukom az adatokat azon a partíción, ahová "beolvasztanám" a másikat? Nem arra gondolok, hogy erre most van egy konkrét %-os szám, de mivel nincs módom biztonsági mentést készíteni az adatokról, így ha alapból nagy a rizikó, akkor inkább várok azzal az egyesítéssel...
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap egy barátom keresett meg a problémájával, de sajnos nem tudtam rájönni a pontos hibára, pedig azért nem tartom magam amatőrnek.
A helyzet a következő: van egy 160Gb-os, SATA-s winchester a gépben, ami egyik nap még tökéletesen működött, másnap bekapcsoláskor viszont már nem látta a rendszer, de olyan szinten, hogy a BIOS-ban sincs jelen. Átraktam a saját gépembe, ott gond nélkül látszik, működik. Próbáltam kábelcserét, másik SATA port-ra átdugást, tápkábel cserét, jumper állítást, BIOS-ban megoldás keresést (meg BIOS default-ot is), de egyszerűen, akármit csinálok, nem hajlandó a gép felismerni a HDD-t. Van rá ötletetek, hogy mit lehetne még megpróbálni a siker érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 (bontatlan)(3év-garancia)
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest