Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
revcsongor
csendes tag
Hello !
Van egy problémám vettem egy seagate barracuda 500 gb 32mb (ez nem probléma sőt), de volt egy 160 gb-os wd merevlemezem is de a gépem csak 127 gb-ot ismert fel belőle azt hittem hogy ez a merevlemez hibája és nem érdekelt, de most megvettem az újat és ebből is csak 127 gb-ot lát.
Szeretném kérni segítségeteket.
a konfig nem egy régi darab: Intel c2d e4500, 3GB ram (csx2gb, kingmax1gb), asus p5k szerintem csak ezek a lényegesek
előre is köszönöm az ötleteket
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest