- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Ha nem tudod leszedni (=nincs hova), és baromi fontos a területek összevonása, akkor el tudja tolni egy-két német prémium program, de rizikós a dolog, mert lassú a procedúra (beüthet egy áramszünet
):
Paragon Hard Disk Manager vagy Paragon Partition Manager
Acronis Disk Director -
liksoft
nagyúr
Ha fizikailag is így helyezkednek el, akkor a felszabaduló területet kettévágja a középső nagy. Fizikailag egybefüggőnek (egy partíciónak) emiatt nem lehet megadni, csak két partíció logikai összefűzése lehetséges, amit csak az OS felsőbb szintű lemezkezelője tudhat. Viszont az ilyen terület minden esetben ingoványosabb mint a fizikailag is egy. Szedj le mindent (NEM 1 példányban !!!) és rakd újra tisztára pucolás után.
-
Lacielvtárs
nagyúr
mivel ez egy "védett" partíció, így szerintem nem kell összevonódnia...
persze van olyan ami összevonódik, de szerintem ez a partíció nem tud összevonódni egy másik nem particionált területtel.
igaz nem is próbáltam anno, mert én particionálni csak úgy szoktam hogy "üres" a hdd
de szerintem particionálás esetén az is fontos mikor lett létre hozva egy egy adott partíció
de ebben nem vagyok biztos.
ami biztos hogyha minden partícióút törölsz, akkor egyben lesz az egész neked.
és utána már szabadon tudod létre hozni a különböző méretű partíciókat. -
Lacielvtárs
nagyúr
de várjál uram!!!!!
ha van rajta adat, akkor nem tudod megcsinálni!!!!
előtte le kell menteni mindent róla és amikor üres, akkor kell törölni az ÖSSZES particiót.
csak akkor tudod összevonni ha törölöd az össze particiót...
egy létező, használatban levő partícióhoz nem tudsz pluszba hozzáadni... -
Horvi
őstag
Jha hát így már egész más a leányzó fekvése. Azt nem mondtad, hogy adat is van rajta. Én azt hittem a leírás alapján, hogy csak el akarod tüntetni onnan azt a partíciót és összevonni, hogy egészben használhasd a lemezt. így hogy van rajta adat arról kellene biztonsági mentés és utána lehet vele mókolni.
-
angelhard
újonc
Sziasztok!
Van egy "Toshiba DT01ACA100" típusú, 1 TB-os merevlemezem.
A probléma (ha ez egyáltalán probléma) a következő:
Egyik pillanatról a másikra "hangos" lett. Ezt ne úgy értsd, hogy kikapcsoltam a gépet és indításkor hangos lett. A gép bekapcsolt állapotban volt és egyik pillanatról a másikra elkezdtem hallani azt a tipikus "recsegő-kerregő" hangot, amikor dolgozik. Nem egy hihetetlenül zavaró hang, ha eleve ilyen lett volna valószínűleg nem foglalkoznék vele. Csak azért fura mert ezidáig teljesen hangtalanul működött.Kell aggódnom?
(HDSentinel szerint minden rendben, csatoltam a képet)
Előre köszönöm a segítséget!
-
Lacielvtárs
nagyúr
nekem ilyenre a megoldás az volt hogy egy sima xp telepítő cd-vel rábootoltam és ott töröltem az ilyen partíciót, majd a többit és így összenyitva létre hoztam egyben az egészet...
majd újra bootoltam a win 7-el és az egészből annyit és olyat csináltam, amennyit akartam...
az xp még van annyira "igénytelen" hogy nem foglalkozik az ilyen "védett" particiókkal -
King Unique
titán
Ez a WD Caviar Green winyó ha jól gondolom,lehet az energiatakarék miatti "fejparkolásos probléma" (topic) a ludas,azért akad időnként be
,ill.ez green hdd (bár inteligensen állítja a fordulatszámot),játéknak fix 7200-as lehet jobb lenne,pl.WD Black széria...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest