Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiWan13
tag
válasz
VegyesTamás #37285 üzenetére
Kösz a gyors választ, már írok is nekik.
-
Frod
addikt
válasz
VegyesTamás #36219 üzenetére
Nem lehetne, ezt én is hasonlóan gondolom, csak hogy az üzlet meg tuti nem fogja így gondolni, 1 bad sectronál nem nem fognak bevenni cserére semmit
(Plusz az is ott van, hogy vagy 600 GB adat vanrajta , és bajosan tudnám csak most máshová másolgatni a dolgokat + a teljes Steam mappa is rajta van - igazi first world problem)
-
Frod
addikt
válasz
VegyesTamás #36215 üzenetére
A Win7 teljes formázása sem pár mp, a 320 gb-ot törölgette vagy fél-1 órán át.
De egyébként ha már most pont aktív a fórum feltenném másik kérdésem is:
Az alig 3-4 hónapos Western Digital Caviar Black 1 TB tegnap összeszedett valahonnan egy bad sectort, és máris 98% az állapota csak!
Így, hogy most mentesítem a torrent (ezáltal a folyamatos adatírás) alól, várható, hogy stagnálni fog ez a szám, vagy innen ez már csak egyre rosszabb lesz?
Kicsit durva, hogy ezt mondják a legprémiumabb vinyónak így az alsó kategóriában erre tessék... mindössze 31 napot ment még csak. -
pjen
félisten
válasz
VegyesTamás #36215 üzenetére
Biztosan igazad van,ebbe sosem gondoltam így bele.Vagy másfél éve SSD t használok azóta nem formáztam csak pen-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest