Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- OLED monitor topic
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz a háttérben azért furcsállottam, hogy most újra előszedték. Nekem ez totál kimaradt valahogy, sőt most éppen a cavinton-t keresem, mert próbálom felidézni, hogy milyen gépem volt akko,r de teljes a zűrzavar, baccus full nem emlékszem
Az xt, 286 zavaros, a 386DX40 meg utána a 486DX100 az tiszta, azokat nagyon szerettem, de hogy P 1-2-3-ban nekem milyen vasam volt, főleg, hogy milyen HDD fúú baccus teljesen összefolyik a benti gépekkel, pedig tutira volt mindhárom. Arra emlékszem, hogy egy 20Gigás quantum-om volt egy ideig otthon, ez tuti, asszem talán akkoriban lehetett, ezért maradhatott ki ez a jumperes dolog, de ez komoly most így hirtelen... tényleg tök elfelejtettem behhe, nahát, hmm
arra emlékszem, hogy volt savage videom, meg az a voodoo kari amit hátul össze kellett kötni is beugrik, de szerintem az is még a 486-os időben volt, vagy várjál, a voodoo volt a p1-ben? fú hogy p1-2-3-ban mim volt meg mikor már lövésem sincs már, a következő tiszta emlékkép a nagy öröm, amikor a ki tudja hányadik cerka proci után végre le tudtam "nyúlni" bentről egy qrva 800-as P3-as procit... haaa, az izomkonfig a sok böjt után, hát igen... látszik mikor vettem először saját autót és kezdtem csajozni
kb azt használtam otthon, amit bentről le tudtam nyúlni, mindig ilyen túlélő konfigjaim voltak Isten tudja honnan összehalászott videókkal
amúgy érdekes, hogy melóhelyen se futottam bele ebbe soha hüm-hüm, na mindegy, köszi az infót, jobb később, mint soha
(a p3 meg nem volt régen, az "ZX" volt régen, uhuhúú neked volt még olyanod?)
Új hozzászólás Aktív témák
- 500GB Sata SSD-k WD, Samsung
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az xt, 286 zavaros, a 386DX40 meg utána a 486DX100 az tiszta, azokat nagyon szerettem, de hogy P 1-2-3-ban nekem milyen vasam volt, főleg, hogy milyen HDD fúú baccus teljesen összefolyik a benti gépekkel, pedig tutira volt mindhárom. Arra emlékszem, hogy egy 20Gigás quantum-om volt egy ideig otthon, ez tuti, asszem talán akkoriban lehetett, ezért maradhatott ki ez a jumperes dolog, de ez komoly most így hirtelen... tényleg tök elfelejtettem behhe, nahát, hmm
arra emlékszem, hogy volt savage videom, meg az a voodoo kari amit hátul össze kellett kötni is beugrik, de szerintem az is még a 486-os időben volt, vagy várjál, a voodoo volt a p1-ben? fú hogy p1-2-3-ban mim volt meg mikor már lövésem sincs már, a következő tiszta emlékkép a nagy öröm, amikor a ki tudja hányadik cerka proci után végre le tudtam "nyúlni" bentről egy qrva 800-as P3-as procit... haaa, az izomkonfig a sok böjt után, hát igen... látszik mikor vettem először saját autót és kezdtem csajozni
amúgy érdekes, hogy melóhelyen se futottam bele ebbe soha hüm-hüm, na mindegy, köszi az infót, jobb később, mint soha
(a p3 meg nem volt régen, az "ZX" volt régen, uhuhúú neked volt még olyanod?)