- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Roxkex #50085 üzenetére
Nos.
Jelenleg ott állok, hogy linux mint boot pendrive alól sikerült adatokat másolnom rá / törölnöm róla.
Ott csináltam egy gyors formázást így Windows alatt is tudom már formázgatni, resetelni. (Direkt nem linux alól csinálom a teljes formázást, hisz így tudom használni a gépet, rendesen)
Jelenleg a "DISKPART" al resetelem a vinyót. Mégpedig a clean all paranccsal!
Elvileg ez a command tudja azt, hogy mindent letöröl a vinyóról teljesen s inicializálja is a rossz szektorokat (ha van - bár a hds nem azt mondta, hogy bármi baja lenne).
Ezután majd újra kell inicializálni a diskmgmt.msc-ben a vinyót (Kiválasztani, hogy mbr / gpt és formázni.)Egyébként a clean all és a nem quick format között mi a különbség ?
Azért kérdezem, mert a tervem az az, hogy most a clean all végezte után (ami 1TB és külső hdd esetén nem fog bekövetkezni egy hamar) egy formázás is kell neki. Viszont ha a kettő ugyan az akkor elég lenne egy quick format miután végzett a clean all. Ugye ?
Így is a linux az 20 órát írt rá. Akkor gondolom a Windows se fog sokkal hamarabb végezni. (A diskpart command semmiféle visszajelzést nem ad, hogy hol jár -.-")Régebben már csináltam a vinyón clean allt de akkor ezek szerint az se segített csak ideig óráig oldotta meg a "kattogás" problémáját.
Neten kicsit utána néztem. Valaki teljesen szétkapta a szeretett vinyóját és az olvasó fejet konkrétan vissza emelte a parkoló pozicióra. Ez mennyire járható út ? Én azt gondolnám, hogy ezt megcsinálja magától is. - Szerintem egy időután újra előjönne ezzel a megoldással is a kattogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged