Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
josipov
üzenetére
Üdv!
Szerintem kifogtál egy gyengébben sikerült, vagy selejtes darabot. Manapság ennek lehetősége sajnos nem zárható ki egyik gyártó termékénél sem igazán. Nekem ST2000LM003 van, ami ugyanilyen felépítésű, 3 db tányér + 6 db olvasófej. Enyém külső USB-s házban van, ahol abszolút nem melegszik, de rövid időre volt laptopban is, ahol szintén nem tapasztaltam ilyet. Hacsak a szobában nincs nagyon meleg, akkor rövid idő alatt ilyen mértékű melegedés ezeknél kissé irreális. Illetve nálam HDS-ben a S.M.A.R.T. 200-as attribútuma is 0-án áll.
Persze neki lehet állni tesztelgetni, de már ez a túlzott melegedés sem éppen normális, főleg ha más HDD ugyanott nem fűtött ennyire. Én lehet inkább visszavinném és cseréltetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Subaru topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő