Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

válasz mikk2000 #40755 üzenetére

Akkor egy hd tune.

De hogy lehet ennyivel gyengébb a 3tb mint a 4? :Y számít hogy az enyém le van terhelve 45%-ot?

Egyébként crystal d.m-ről van egy eredményem még új korából amikor teljesen üres volt, és egy mostani 45%-os terhelés mellett.

"nem tudtam hogy van aki a windows beépített defragját használja"

Én meg nem tudtam hogy létezik erre alternatív megoldás is, ebből is látszik hogy nem vagyok teljesen kompetens személy, nem hiába nagyjából egyből le is szűrtétek hogy mi nálam a hiba amit én sejteni sem sejtettem :)
    Tehát egy másik módszerrel való defrag még alaposabb munkát végezhet? ill. lehet a sok torrentezés okozhatta ezt, ugyanis nem volt bepipálva a fájlok előre lefoglalása!?
    Mert valóban nem régi a Red (2013 októberében vettem újan), és jórészt csak nagyobb fájlokat mozgattam rajta, OS-t sosem telepítettem rá.
    Kluszterméretet hogyan tudnám növelni illetve mekkora helyveszteséggel járna?
    Elmondom mire használom a vinyót és úgy biztosan tudni fogod hogy érdemes-e növelnem vagy sem.
    Tehát játékokat, és jórészt tömörítetlen (nagy méretű) filmeket tartok rajta, majd törlöm őket, és egykét játékot ide telepítek még, de az tényleg elenyésző, nem is nagyon játszottam az utóbbi években.

kigyi_23 - Nem volt bekapcsolva, most beállítottam, köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák