Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightdragon
tag
válasz
liksoft #15245 üzenetére
Köszönöm, ezek valóban hasznos információk, így már csak egyetlen kérdés maradt tisztázatlan: amit eredetileg tettem fel.
Azt nem pontosan értem hogyan jött képbe jelen esetben a biztonság kérdése. Ami érdekelne hogy melyik merevlemezre érdemes az oprendszert telepíteni (szívesen tenném ezt egy kisebb 50-60 GB-os partícióra) valamint melyik merevlemezre állítsam be a lapozófájlt.
Egy okos ismerősöm említette, hogy a gyorsabb működés érdekében erősen ajánlott egy külön meghajtóra irányítani a lapozófájlt (logikus
)
Amivel nem vagyok tisztában az az, hogy az oprendszert vagy a lapozófájlt érdemesebb a gyorsabb (Caviar Black) merevlemezre dobni a jobb teljesítmény érdekében.Tehát a célom a rendszer gyors működése lenne, mert mert megelégeltem a cammogást. Eddig egy OCZ SSD merevlemezről ment a Windows és senkinek nem ajánlom azt a mennyiségű kínt és szenvedést amit ez okozott nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged