Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Blaze71
üzenetére
Én meg nem install'nám újra!

Egy "normális" erős konfigban nem számottevő a gyorsulás, hisz a másodperc töredékéről beszélün. Ez összadva is csak tized század sec.-ben mérhető.
A névjegyedben szereplő már jó konfignak számit.
Azt csináltam legutobb hogy leválasztottam 50 Gb-t a new vinyoról, és mikor már halodik a régi os akkor oda tudok telepiteni az újat. Illetve most épp egy kisérleti W7 x64 van rajta.
Egyébként meg ha kisérletezni akarsz, akkor simán tükrözd rá az old vinyót és akkor számszerűen mérheted a különbséget közöttük.
Szerintem...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Blaze71
üzenetére
Talán a programok elérése is gyorsabb lesz. Igazából minden gyorsabb lesz picit (programok betöltése, firefox, stb).
De nyilván nem "sztaqrva mennyivel gyorsabb most" kategória.
Ha az időt sajnálod és a win utáni többi cucc felpakolásával nem akarsz mojolni, ne installd újra a wint. De ha nem nagy gond, csináld.
(én újratenném)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest