- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- OLED TV topic
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
lazydog #1522 üzenetére
Ezt is úgy kéretem kölcsön, nem tudnak többet adni a haverok!
Csak dvd-t took írni...
Van ami annyira nem fontos de afeleét kioírom az 25DvD
A helyzet javult kábelcserének köszönhetően láttja a teljes winyót...
Kéne 1 jó képfeltöltős oldal... hogy mutatni tudjam hogyan állok
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
válasz
lazydog #1301 üzenetére
Azt hittem, a GDB csak azért kellett neked, hogy le tudd ellenőrizni, visszanyerhető-e a (gondolom eladásra szánt vinyódról) a törölt adat.
Így van és ez működik is tökéletesen....
A biztonságos törléshez ajánlottam a HDD-Wipe Tool-t. Ez neked állítólag nem működik, de már nincs is rá szükséged. Meggondoltad magad?
En először ezt használtam és utána a a GDB-t és a könyvtárszerkezet látszik és egyedűl a kis txt-t tudom megnyitni.
A GDB csak akkor használható mentésre, ha megvásároltad. Egyébként csak megmutatja, hogy mit lesz képes helyreállítani a teljes értékű program.
Akkor nekem valami más verzió jött le.
Végülis, mi a célod ezzel az egész játékkal?
Erre már te is válaszoltál.:visszanyerhető-e a (gondolom eladásra szánt vinyódról
-
Krissz22
senior tag
válasz
lazydog #1299 üzenetére
A HDD Wipe az nekem nem csinált semmit, legalábbis azt vettem észre.....nem azzal van gond, a file-okat már átmásolom egy másik vinyóra és le is foglalja azt a lemez területet, de egyedűl csak a kis txt-t tudtam hibátlanúl megnyitni. Nyílván azért veszítenek sok adatot a nagy file-ok és nem tudja már összehozni a képet. (ezt nem tudom szakszerűen, hogy kellett volna mondani.
)
-
Krissz22
senior tag
válasz
lazydog #1296 üzenetére
Köszi!
Tényleg működik...azt esetleg nem tudod, hogy van esély arra, hogy a képet is megnyissam? 1kb-os txt-t azt sikerűlt......a helyet azt elfoglalja a kép, de képnézővel nem lehet megnyitni. Valamivel össze lehet hozni, hogy a kép is megnyíljon? Az az érzésem, hogy nem, de ki tudja.
[Szerkesztve] -
repvez
addikt
válasz
lazydog #1274 üzenetére
A PM-el megnéztem egy particionak mutatja a winyot és primarynak.Majd ezzel sikerült egy 20GB particiot csinálni igy nekiáltam telepiteni az elsö ujraindulásig nem is volt gond,de amikor már a winyorol kellett volna indulni hogy folytassa a telepitést akkor kiirta hogy lemez olvasási hiba és nem tudtam sehogy sem folytatni.Aztán észrevedtem hogy a Reborn lemezen van egy cd-röl futtathato windows igy azt elinditva le tudtam a HD Tune progival tesztelni a winyot ami 2 rossz szektort talált az eleje felé ami egyenként 122MB-os helyet takart gondolom ez miatt nem tud bebootolni.És 43 fokos volt a winyo pedig jol szellözik a gépem tiszta rács az oldala és a hátulja.
Ha visszaviszem a boltba hogy találtam rajta 2 hibás sectort azt elviekben cserélik (még garanciás) vagy elöször leellenörzik hogy tényleg rossz-e?Mert amilyen szerencsém van náluk jol fog müködni és akkor nem tudok mit kezdeni.
ja és a win nem is tudta formatálni.És ahhoz képest hogy 16MB cach van rajta észrevehető gyorsulást nem vettem észre rajta a 2MB-oshoz képest már az elsö napokban sem. -
-
dodopek
addikt
el sem indult a telepítés.Minden alkalommal,amikor nyomtam gombot,hogy lemezről boot agyalt egy darabig,aztán jött ezzel a NTLDR hibaüzenettel.Közben másik bekötött vinyó nem volt a gépben.Megpróbáltam két különböző verzióju másolt,és egy eredeti xp-vel,de mindíg ezt a hibát írta.a problémás hdd egy pár éves maxtor IDE 80Gb 7200rpm motyó.Ezután ezt kivettem,és nem is próbáltam rá rendszert varázsolni.Használom továbbra is rack-nek.Amíg megy,mrt azért nem bízom benne teljesen.Amúgy mi ez a hibaüzenet,amit kaptam?Csak konyhanyelven,ha lehet...
-
dodopek
addikt
nem,nem.Arra a winyóra nem is tudtam telepíteni az XP-t.A telepítés csak azért kellett,hogy kipróbáljam,jó e a lemez.Másik winyóra simán felment,de erre a 80asra sehogy nem sikerült.azóta sem,de igazából ez nem is fontos.Csak azért kérdeztem,hogy emiatt számítsak e arra,hogy a későbbiekben rack-nek sem lesz jó?
-
Jester01
veterán
Nekem is van 3db, abból 2 biztos csinálja és tök újak. A harmadikat meg nem szoktam kikapcsolni
Viszont menet közben mikor unatkozik halk sípoló hangot ad. Aztán a következő aktivitáskor elhallgat. A rákövetkező után megint sípol. Mindenesetre nem aggódom, van rájuk 5 év gar.
MOD: 3200YS ill. 3200JB
[Szerkesztve] -
wallhack
csendes tag
-
Futuregsi
csendes tag
Köszi, de már van egy kis hütése...Mivel több vinyó van a gépben és elég zsúfolt már a dolog, ezért van benne plussz hűtés...(HDTune szerint 30fokos...)
A kattogás odáig fajult már, hogy el se indul...már az Xp se látja...
Nem számítok arra, hogy egyből kicserélik...De a külseje sértetlen, így remélem nem fognak szívózni....
Még1szer köszi a segítségedet!!
[Szerkesztve] -
maflame
aktív tag
Ja igen, persze, hogy nem vittem be...
namer' azt gondoltam, hogy beviszem, ott rákötik egy tesztgépre, látják, hogy ''igen ez bizony rossz'', és már választhatok is újat, a régi meg nálam marad levélnehezéknek. De nem így van!! ...tehát vettem egy újat most, a régiről meg megpróbálom kimenteni az adatokat, leformázni (ha lehet) és akkor majd ülhet rajta a szerviz egy hetet. Formázás nélkül nem szivesen bíznám rájuk... fene tudja!
-
Hitman
aktív tag
Most hogy írod: ''Folyamatosan futnia kell a Sentinel-nek néhány órát, esetleg napot, ahhoz, hogy meg tudja becsülni a szerinte hátralévő napok számát.'' tényleg több volt az 10 percnél
...
Amúgy érdekes dolgokat ír ki a sentinel, van egy 120Gb-os maxtorom is, annak a működési időnél 1669 nap 4óra 22 perc van feltüntetve (és vszínűleg több mint 155 napíg jó lesz), ez több mint duplája a 60Gb-os ''öreg'' maxtoréak, mégis hibátlan...
A 250Gb-os hitachi meg 251 napja 20 órája 0 perce megy és több mint 1000 nap hátralévő élettartama van -
Hitman
aktív tag
Köszönöm a válasz kellőképpen megnyugtatott
, amúgy a vinyó kifogástalan teljesítményt nyújt (100%-ot ír ki hdsentinel is), vki írta hogy SMART adatokról tegyek be infot, itt van 2 kép (everest[link] és hdsentinel[link])
Reallocated sector count-nál az adat mezőben 96*-os érték van (*db hibás szektor), ez okozhatja a hdsentinel 40%-os kondíció értékelést gondolom...
gordonfreemN - kérdezted: Hogy hány nap van még hátra, hol mutatja a hdsentinel? Mert sehol nem találtam, lehet a korlátozott verzió?! az 1.4-es próbaverziót telepítettem, az előző hozzászólásomban van egy screenshot hdsentinelről, amin szerepel a hátralévő idő. Még 1 dolog nem jeleníti meg azonnal az adatot (hátralévő élettartam) nekem pl a másik gépen a hitachi 250GB-os vinyónál jó 10 perc után jelent meg...
Aszem ma még írok 1-2 foto dvd-t -
gordonfreemN
addikt
Hd sentinel fizetős téma. Hd tune megvan, de azzal mit tudok tesztelni alaposan? Bad sectorokat pontosan jelzi? Meg ha sebességet akarok mérni a vinyón HD tune-al, (eleje ugy 10GB le van választva és el van rejtve), akkor olvasási hibát ir ki. Lehet a leválasztás miatt? De az adatokat mégis megtartja sztem, már amennyire tudtam tesztelni,
(telepakoltam filmmel), és vissza is olvassa azokat. -
Temple-Anzan
tag
loál
sikerült megoldani a problémát...
Linuxot bootolva a konzolba beírtam a következő parancsot:
dd if=dev/zero of=/dev/hda
és voálá eltünt a szarráment partició az a bizonyos RAW formátumu
köszi Lazydog a segítséget azért!
amúgy ja az volt ami nem működött amiről az oprendszer megy az viszont Sata2es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AliExpress tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest