Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CL Smooth
tag
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy van egy régi p3-as gép amibe egy kis 6gb-os vinyó volt és beleraktam egy 40-es maxtort. A vinyót látja és másik gépben ki is próbáltam sentinel progi azt írja hibátlan és a gyors teszt sem jelzett hibát.
P3-as ba be és elkezdem rá telepíteni az xp-t végig simán megformázta semmi gond, aztán xp telepítő fájlokat is felmásolta majd amikor ujraindul és elindulna az xp telepítője azt irja bootoláskor hogy a rendszer betöltésekor hiba keletkezett. lehúztam a 6gb-os vinyót úgy sem jó. Már mindent megnéztem a bekötés jó ide1-en van jumperezés master szóval nem értem mi lehet gond? esetleg a bios-ba kéne valamit állítani? valakinek valami ötlete? talán mégis szar a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest