Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
qviktor
csendes tag
Hello!
A ház több körre van osztva. Én az emeleten voltam, ő egy másik szintet vert le, de kiment az életvédelmi relé is, ami az egész házat leütötte. Egy hegesztőt dugott be a garázsban, akkor ment le a cucc.
A Táp egy chieftec 400W APFC-s eszköz. Gigabyte Ga-M57SLI-S4 lap, Athlon 64X2 5000+, 2GB RAM, és Gef 7950GX2 van benne (Utóbbit használtan vettem 1 hónapja). 1 HDD, 1 DVD író. Semmi extra.
A HDD a tápból jövő SATA tápcs.atiról megy ma reggel óta, előtte egy 4 pines tápcsati volt SATA átalakítóval beledugva
Ma délelőtt lefutott a HD tune, 0 hibával, nyomtam közben egy prime95-öt a procinak és a Ramoknak, 101%-ra volt terhelve a gép, és nem jött elő a hiba. Most délután elkezdtem játszani, és megint előjött.
Ha bármilyen tipped van, ne sajnáld! Még meg fogom próbálni egy 40GB-os Samsung IDE vinyóval, ami itt parkol, hogy felhúzok egy OS-t, és meglátjuk azzal is csinálja-e. Félek, hogy fogja, és hogy alaplap van a dolog mögött, bár eddig nem sikerült bizonyítanom.
Próbáltam a rendszert másik procival, azzal is előjött a hiba, úgyhogy proci kipipálva. VGA-t nem gondolnám.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest