- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv!
Pár hete egymás után kezdett bedögleni 2db 2TB-os vinyóm is. Ez most nem is lényeges (lett szerezve új, plusz akkor már megejtettem egy táp cserét is, mert függetlenül attól, hogy nem csinált anomáliákat a gép mégiscsak 10+ éves volt már a táp). Az egyik vinyom 52%-os lett, a másik 2 nap alatt 100-ról 17%-ra romlott. Szerencsémre az adataim 90%-át meg tudtam menteni.
Egy külföldi fórumon olvastam, hogy próbálkoztak meg adatmentés után azzal, hogy újra inicializálom a vinyókat. Neki is ugrasztottam a HDS-t az 52%-os vinyónak. Laza 15 óra elteltével újra 100%-osnak mutatja, nulla szektor hibával. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire tartós? Tényleg hihetek a 100%-nak? Egyáltalán mi lehetett a gond? Meg fogom próbálni a rosszabb vinyóval is persze, bár ahhoz nem sok reményt fűzök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest