Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Sajnos van egy kis gond. Van egy Vertex 4 ssd-m 128gb-os, oktoberben lesz 1eves.
Bedugtam egy usb-s eszkozt a gep hatuljaba, es sajnos kozben megnyomtam a cmos clear gombot... Aztan ujraindult a gep, es midnen bios beallitasom restelodott. Az ssd beallitasok is, a biosban. Mindent visszacsinaltam ahogy kell, de neztem most teszteket es sokkal lasabb mint mikor uj volt. Sajnos az 1evben miota megvan nem teszteltem, nemtudom mikor lassult igy le szegeny. Lehet mar regebben en nem vettem eszre, csak most neztem meg a reset miatt. Minden jol bevan allitva trim is megy. De sokkal lasabb, mutatok kepeket.
diskmark
asssd
hdtune
A beallitasokat 1eve itt neztem a forumon most is aszerint jartam ell. Asrock z68 extreme3 gen3 alaplapom van. lehet azert lasabb mert kevesebb szabadhely van mint regen?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest