Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
Üdv! A sok kérdés után én is szeretnék érdeklődni a szakiktól:
Windows 7 újratelepítést szerettem volna végezni egy régebbi gépben egy WD500as satás vinyóra, előtte a szükséges adatokat persze lementettem egy másik vinyóra egy másik gépen.
Az installt pendriveról csináltam (a régi gépen), partícionáltam, formáztam olyan méretűre, ahogy előtte is volt.
A telepítés végig is ment az első újraindításig, és mikor be akartam menni a biosba (hogy a vinyóról induljon a rendszer) a vinyó felismerése után megállt (azon a képernyőn, ahol felismeri a bill-t, cdrom-ot stb). Próbáltam többször is, de mindig ugyanott áll meg, de nem fagy le, csak áll. Vártam kb 20 percet de semmi. Viszont mikor lehúztam a vinyót indítás előtt, utána meg be tudtam lépni a biosba, indult rendesen.
Gondoltam kipróbálom a másik gépben, ott meg minden rendben működött, látta a bios, tudtam is folytatni a telepítést.
Viszont most, hogy már felállt a win7, a régi gép még mindig megáll a vinyó felismerésénél, és ez gond, mert abban gépbe kellene neki működni, és eddig is abban volt, tegnap újrainstallálás előtt még rendben működött.
Szóval mi történhetett azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest