- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Sokféle HDD tesztet láttunk már, viszont megbízhatóságra - ami talán a legfontosabb - szinte sehol nincs ''megbízható'' és átfogó statisztika.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolesz69
csendes tag
WD Velociraptor
A normál hdd-khez képest 2-szer gyorsabb 3 ms elérési idő, 10 ezres fordulatszám, mégis iszonyú halk, 100/120 mbit/sec írási/olvasási sebesség (ami csak a tányér belseje felé haladva csökken úgy 10 % ot) és 5 év teljeskörű gyártói garancia
2010 őszén vettem a leggyorsabb, 1 tányéros 80 gigás változatot, kemény 22 ezer ft-ért és volt, aki lehülyézett, mondván: miért nem 1 Terásat vettem ennyi pénzből? Nos, az idő engem igazolt: az ő 1 Terásaik már rég elpusztultak. Nekem a munkám miatt kellett egy iszonyú megbízható, teherbíró gyors vinyó.
2010 ősz óta megy nonstop, 24/7 ben, még nyáron sem ment 42 fok főlé, pedig nincs külön hűtése, talán fél évet állt összesen. Újratelepíteni is csak akkor kellett amikor az amúgy tökéletes xp-ről win7-re váltottam és megbízhatóság szempontjából jobbank láttam, ha nem frissítek, hanem új telepítést végzek.
cikk: http://prohardver.hu/teszt/wd_velociraptor_versus_4_db_ssd/nehany_ssd_es_a_wd_kisragadozoja.html
Rengeteg pénzt vesztettem volna egy folyton vacakoló HDD-vel, ez pedig csak megy zokszó nélkül és teszi a dolgát. És még több, mint 1,5 év garanciám van rá. Mindenképp jó választás volt, bár a vételárat 22 k akkor sokalltam. De ez a HDD-k csúcsragadozója...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest