Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolesz69

csendes tag

WD Velociraptor

A normál hdd-khez képest 2-szer gyorsabb 3 ms elérési idő, 10 ezres fordulatszám, mégis iszonyú halk, 100/120 mbit/sec írási/olvasási sebesség (ami csak a tányér belseje felé haladva csökken úgy 10 % ot) és 5 év teljeskörű gyártói garancia :R

2010 őszén vettem a leggyorsabb, 1 tányéros 80 gigás változatot, kemény 22 ezer ft-ért és volt, aki lehülyézett, mondván: miért nem 1 Terásat vettem ennyi pénzből? Nos, az idő engem igazolt: az ő 1 Terásaik már rég elpusztultak. Nekem a munkám miatt kellett egy iszonyú megbízható, teherbíró gyors vinyó.

2010 ősz óta megy nonstop, 24/7 ben, még nyáron sem ment 42 fok főlé, pedig nincs külön hűtése, talán fél évet állt összesen. Újratelepíteni is csak akkor kellett amikor az amúgy tökéletes xp-ről win7-re váltottam és megbízhatóság szempontjából jobbank láttam, ha nem frissítek, hanem új telepítést végzek. :R

cikk: http://prohardver.hu/teszt/wd_velociraptor_versus_4_db_ssd/nehany_ssd_es_a_wd_kisragadozoja.html

HDSentinel:

Rengeteg pénzt vesztettem volna egy folyton vacakoló HDD-vel, ez pedig csak megy zokszó nélkül és teszi a dolgát. És még több, mint 1,5 év garanciám van rá. Mindenképp jó választás volt, bár a vételárat 22 k akkor sokalltam. De ez a HDD-k csúcsragadozója... :C

Új hozzászólás Aktív témák