Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
Sikerült a hdmi-t átváltani pc-re, játék módba rakni. Nem tudom hogy most teljesen jó-e lehet már csak beképzelem.
Tegnap pl a tenetet 4k hdr-ben megnéztem, a hdr rendesen működött, jó volt minden. Majd még tesztelem hogy van-e elcsúszás a kép-hang között
-
balazska92
senior tag
Nem tudtam, én csak megcsináltam az összefoglalóban leírtakat. De akkor ezek után leírom fixen, lg 65 4k tv-n szeretném nézni a filmeket
Szóval a madvr-ban a megadott sort kitöröltem. A tv-n hdmi ultra deep color be van kapcsolva, illetve szakértő sötét mód volt eddig beállítva, viszont átállítom akkor game módra, gondolom ez jelentené a pc módot.
-
balazska92
senior tag
Hello, ismét én megy a film lejátszás az új 1080 ti kártyával, hdr stb minden ok. Viszont mintha a hang el lenne csúszva a képhez képest, és csak akkor, ha a tv-n megy a videó, ha monitoron megy akkor rendben van. Mi lehet?
-
balazska92
senior tag
Hali!
Megvan az új kártya 980ti cserélve 1080ti-re
Az összefoglaló szerint minden megcsinálva, 4k uhd hdr film letöltve, high speed hdmi with ethernet kabellel osszekotve a pc es a tv. Megsem jelenik meg a hdr film az inditaskor. Marmint a hdr mod nem ugrik fel. Ha a tv belso lejatszojaval jatszom le, akkor felugrik. Ötletek?
-
balazska92
senior tag
Persze tudom, de azért gamingre is kell.
igazából az 1080 ti ára a mostani lélektani határ, 140-ért veszek egyet ma délután.
-
balazska92
senior tag
Gondolom egy 1080ti már tudni fogja... vagy esetleg rtx 3060ti, bár az horror áron van, szóval inkább 1080 ti
-
balazska92
senior tag
Igen, win 10. Uhh, mivel az összefoglaló sima 980-as kártyát ír, így azt hittem hogy a 980 ti az jó.... Hát csodálkozom, pedig azért ez még ma is egy jó kártya. Ha veszek új kártyát, milyen tulajdonságot nézzek, amit tudnia kell?
(közben sikerült a madvr legutolsó lépéseit is megcsinálnom, de a hdr továbbra sem villan fel)
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
LG 65" 4k tv, gtx 980 ti számítógép. Mindent megcsináltam az összefoglaló alapján. A legutolsó lépés ugye a madvr feltelepítése, megnyitása, majd a leírtak bemásolása. Na most hiába telepítem a madvr-t, nem tudom sehol se megnyitni. mpchcban ki tudom választani, ki is van választva. Lejátszok egy 4k hdr filmet, a tv-n a hdr ikon nem jön fel ami ugye jelezné hogy hdr módra vált. Megcsináltam az ellentesztet is, a tv-be pendriveon ugyanezt a 4k hdr filmet beraktam és lejátszottam, feljött a hdr ikon. Ötletek?
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Tudtok segíteni, a tv beépített lejátszója csak 8 feliratot mutat, ami között nincsen magyar. Viszont ha számítógépen játszom le, akkor látom hogy van ezer fajta felirat, ki tudom választani a magyart, és működik jól. Létezik erre valami megoldás?
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, adott ez a tv: LG 65UK6750PLD
Ennek a tv-nek a belső lejátszójával játszok le különbözőtartalmakat, többek között 4k uhd-t is. Amikor 4k uhd-t játszok le, akkor sokszor kiírja a tv hogy nem támogatott hang. Ez miért lehet? A video része egyből vált hdr-re, ezt ki is írja a tv, viszont a hang része nem jó. Milyen 4k uhd tartalmat töltsek le, ahol a hang is jó lesz? -
balazska92
senior tag
válasz
balazska92 #28313 üzenetére
Na, most valamiért felismerte a tv-t... nem csináltam semmit, frissítés se volt, semmi.
-
balazska92
senior tag
win 8.1-em van, de már volt újra rakva is... bármelyik hdmi-be rakom, nem jó, vagy csak mikor hogy... Perpill az istennek se ismeri fel, de lehet ha majd felismeri utána hetekig jó lesz. És tényleg ez volt a régi tv-vel, régi vga-val és régi táppal is. Kábeleket is hiába cserélgetem...
-
balazska92
senior tag
Ja nem nem, az még a régi, csak még nem frissítettem az adatlapom. Az új: FSP Hyper M ATX desktop tápegység 650W BOX 85+
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene, mert már megőrülök. Néha nem ismeri fel a gépem a tv-t. Kábel csere megvolt, másik tv-vel is ezt csinálja, másik videókártyával is. gtx 980 ti kártyám van, több hdmi kábellel is próbáltam, illetve tv-vel is, minden frissítve nem tudom mi lehet. Van hogy csak kihúzom bedugom és jó, de van hogy napokig szívok vele, mire egyszer felismeri és lesz kép a tv-n. Mi lehet a gond, van tippetek? Jah, és az alaplapi hdmi kimenettel se ismeri most fel....
[ Szerkesztve ]
-
balazska92
senior tag
sziasztok!
Ugye ha full hd felbontású tv-n játszok le akármilyen nagyobb, 2k, 4k stb felbontású tartalmat, én abból semmit nem fogok érzékelni, nem lesz jobb, szebb a kép, mivel a tv-m csak full hd-t jelenít meg.
-
balazska92
senior tag
De a programban mindenkepp kell valamit allitani, passziv 3d tv-m van, igy vagy jobb bal oldali kepet latok allitas nelkul, vagy fent lent kepet
-
balazska92
senior tag
Van egy olyan film is leszedve, ahol jobb/bal oldalt van a kép, illetve van egy olyan is ahol fent/lent. Nem a tv-ről játszom le, hanem a számítógépről játszom le, és a tv-re vetítem ki. Így hogy kell megoldani? A lejátszóprogramban hiába választom ki a 3d beállításokon belül a megfelelot (jobb/bal, fent/lent) a kép nem lesz 3d.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Hogyan kell lejátszni 3d filmet, úgy hogy működjön? A TV-m 3d képes, van hozzá szemüvegem is, leszedtem egy fhd 3d filmet, a kérdés hogy hogyan és mivel játszam le? Illetve eddig mindenhez mpchct hasznaltam, ha azzal is lehetseges, kerlek mondjatok el a modjat.
-
balazska92
senior tag
Értem, köszönöm mindenkinek! Akkor marad az hogy a lehető legjobb minőségű fhd filmeket töltöm le, és azokat nézem a 4k tvn
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy 49" 4k tv-t. Eddig egy 32" fhd tv volt helyette. Az érdekelne, hogy ha mondjuk ugyanazt a full hd-ben letöltött tartalmat nézem a 4k tv-n amit eddig a fhd tv-n néztem, szebb lesz, vagy csúnyább? Illetve hogyan lehetne 4k tartalmat nézni, letölteni?
-
balazska92
senior tag
válasz
huskydog17 #22247 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Saját gépemben gtx 960 van, ez gondolom képes fhd 60 fps-re? Ennél érdemes valamit beállítani, lejátszón, vagy videokártyában? Ha már lehetne jobb, akkor szeretném hogy ez is jobb legyen
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok a problémámmal. Adott egy asztali gép, ami egy FHD TV-re van csatlakoztatva. A számítógép csak FHD filmezésre van használva. Nagyon sokszor van, hogy a TV-n megjelenített FHD film szaggat, kockásodik, egyszóval nézhetetlen. Ugyanilyen TV van a lakásban máshol is, ugyanígy összehozva számítógéppel, és semmi baj nincs. A problémás gépben új videokártya van, újrahúzot windows 7, gomplayer és vlc player, egy rakat codeccel, de van hogy a film el se indul, vagy ha el indul akkor nézhetetlenül szaggat, viszont van néha amikor tökéletesen lehet nézni rajta bármit. Remélem tudtok segíteni, esetleg egy másabb lejátszó progit tudnátok ajánlani, ami lejátszik mindent, van hang, felirat, nem szaggat stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel