Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Formaster

addikt

válasz zsoika #1014 üzenetére

Ezért kérdezem, hogy kell-e premier+elosztó után minden unitra ismét premier, vagy az elosztóba mehetnek a gyári kábelek. Egész jó vételt találtam az előbbi variációra, ezen még elgondolkoznék. Nyilván nem nyernék rengeteget, de ami kifejezetten zavar, az a TV bekapcsolásával párhuzamos elektromos sípolás, ami elég valószínű, hogy hálózati zaj, ez akkor is hallatszik, ha mindent lenémítok. Az előző TV-nél is jelen volt.

Valamint képminőségbéli minimális javulásról is szoktak beszámolni. Nyilván ezt a pénzt tehetném egy komolyabb 5.0-ba, de az utóbbi napokban mégis arra vettem az irányt, hogy először megnézném mit lehet kimaxolni a mostani rendszerből.

Tehát a projekt sorjában: hangfalak újrakábelezése kívül-belül. Elgondolkodtam a hálózati szűrésen is és mihamarabb szeretnék javítani a helység akusztikáján. Ezután elkövetem a legrosszabbat amit lehet és elmegyek meghallgatni komolyabb rendszereket :DDD

(#1015) BBéci: akkor felmerül a kérdés mekkora jelentősége van az elosztónak, hisz a belülről azok egy elég puritán felépítésű szerkezetek. Azt gondolnám a munka nagy részét a kábelezés végzi, bár lehet ismét tévedek :R

Új hozzászólás Aktív témák