Hirdetés
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Pilot
tag
válasz
Attila8006 #19 üzenetére
Ez nem lehet, mert az erősítő ki/be kapcsolgatása orvosolja a problémát. Csak hát így nem olyan jó filmet nézni. A proci elég erős, 3 magos.
Én arra gondoltam, hogy esetleg újabb kódolási eljárások lehetnek, amit az erősítő esetleg nem képes megfelelően kezelni, mint pl a médialejátszók esetében. A gép elvileg ömlesztve adja az adatot az erősítőnek, hiszen 1 db rca kábelen megy át hang.
Média lejátszóval is küzdök. Van egy IAMM NTD38-as lejátszóm. Sajna egyre kevesebb filmet képes elindítani. A tetü gyártó meg nem ad hozzá ki újabb firmware-t. Most az 1.35 van rajta. Esetleg valaki nem látott valahol újabbat? -
Pilot
tag
Sziasztok!
Van egy Kenwood KRF-4060-as 5.1-es házimozi erősítőm, amelyet még 2002-2003-ban vettem újonnan. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e, hogy az újabb filmeket, mkv-kat és divxek hangja okoz nála átmeneti némaságot? Pl. néztem egy filmet a számítógépről (digitális rca kimenettel), és egyszer csak elhallgatott. Ha újraindítottam, vagy bemeneti jelet váltottam jó volt megint. A háromórás film alatt vagy ötször megcsinálta. Volt, hogy 20p, volt hogy 60p után, látszólag ötletszerűen. Másnap kipróbáltam, ment a rádió 1 órát és semmi, most mp3 megy, és semmi gond. Codec probléma lehet?
Még kipróbálok néhány újabb filmet, meg netes rádiót. Hátha produkálja a hibát megint.
Ötletek?Köszi
Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest