Hirdetés
Aktív témák
-
dhcodoki
senior tag
válasz
ZolikaE46 #50430 üzenetére
Nekem "elefánt a porcelánboltban" hatás.
Ne sértődj meg, látványnak tényleg jó, de csak annak. Így hallatlanul is. Én lecserélném egyformákra a dobozokat. Ez a szoba nagyon megkívánná. Plusz ordít egy vászon+proji kombóért.
Sok sikert amúgy.. biztos jó lesz idővel
Az akusztikája milyen a szobának?? Vannak csörgő hangok/visszhangok??Gipszkarton körben?? Ha igen, mi van mögötte?
-
python1
veterán
válasz
ZolikaE46 #50414 üzenetére
Nagyon tetszik az elképzelésed!
Hasonló az én elképzelésem is,ezt már lehet nevezni házimozinak.
Kicsit soknak tartom a megjelenítő előtt ill alatt a teknikát,esetleg oldalt elhelyezni?
De az irányelv meggyőző.Gratulálok,csak így tovább!
Nem kritizálni akartam a formavilágodat.
-
dhcodoki
senior tag
válasz
ZolikaE46 #50357 üzenetére
Eléggé vegyigyümi a rendszered. Mondjuk ezt írtad is... Ha a későbbiekben próbálod összekovácsolni, akkor olyan centert válassz, amihez tudsz vásárolni frontokat. Ha a régebbi centert veszel, (ami most félig meddig passzol) lehet később azt is el kell adnod, ahhoz hogy egységes cuccod legyen..
-
Termi16
őstag
válasz
ZolikaE46 #50348 üzenetére
Az ES jobban szól, de sokkal fontosabb, hogy a frontokkal megegyező márka és típus legyen a center, ezért mindenképpen E-t kellene venned. Ellenkező esetben gagyi lesz az összhatás.
Más:
Közben rákerestem a Dali Concept Sub-ra, erről ki mit gondol? Most már tényleg szeretném megvenni az új subomat, ami vagy a Concept Sub, vagy egy JBL ES250, vagy egy JBL XTI Sub300 lesz. Mindjárt indulok is meghallgatni az első kettőt. -
-
ricsik
őstag
válasz
ZolikaE46 #48572 üzenetére
"The back panel offers a wealth of other connections that should keep you covered for years to come. Our eyes are naturally drawn to the row of five HDMI inputs (that’s six in total) and one output, all of which are version 1.4 and can therefore receive and pass on 3D pictures, HD audio, sound from an ARC-compatible TV and anything else you care to throw at them. "
Google a barátod.
-
Patice
nagyúr
válasz
ZolikaE46 #48569 üzenetére
Monitor = kijelző (bármilyen), és tudja az ARC-ot = Audio Return Channel, azaz ezen a kábelen kimeneten keresztül az ugyan ilyen képességekkel rendelkező TV tudja küldeni a hangot az erősítő felé egy kábelen belül. Talán még annyi rémlik, hogy ez a hang csak sztereó tud lenni és csak a TV digitális tuneréről képes ezt megtenni. De az utóbbiban nem vagyok biztos.
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
ZolikaE46 #48467 üzenetére
Doriannak igaza van, nem vagy átlagos semmilyen értelemben
Sem hangszórók számában,sem szobaméretbenAzt áruld már el nekem légyszíves,hogy a 140dB és felette hangnyomással mi a cél és neked mi tetszik benne annyira nagyon???
(#48468) ZolikaE46:
nem fog úgy működni,az csak egy wifi kártya a nethez.
az airplay egy funkció. -
válasz
ZolikaE46 #48457 üzenetére
A H/K és NAD erősítőkre meg 50-60W-ot szoktak ráírni (ez a tényleges teljesítményük csatornánként), de mint tudjuk ez nem mérvadó, hogy xy erősítő hány wattot tud csatornánként. A lényeg, hogy úgysem fogod max hangerőn őket járatni ergo tök mindegy mennyit tud leadni...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
ZolikaE46 #48457 üzenetére
Most néztem, az onkyo 609-re csak az van írva hogy made for iPod, ami annyit takar hogy tudja kezelni ha rádugod USB-n keresztül.
Az AirPlay picit más, itt tudsz küldeni, képet, zenét, videót, anélkül hogy fizikailag csatlakoztasd a telefont, ipadet, mac&pc-t az erősítőhőz.
Én szeretem ezt a ficsört, rengeteg zene van a Mac-en, telefonon, egyetlen gombnyomásra hallgathatod a rendszeren.
A 1912-már tudja. -
sting2
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest