Hirdetés

Aktív témák

• béla2255

csendes tag

válasz Winzsolt #329 üzenetére

Szia!

Nem az erősítő a gyenge pont, hanem a hangfal. Nem tudom nálad mit jelent a ''polc'' hangfal, de neked valószínűleg hátsó basszreflexes doboz kell, amennyiben a polcnak nincs háta!. Elég egy kétutas is, főleg a mérete miatt, mert minőségben nem rosszabb a a háromutasoknál, sőt ... tudnék mesélni :R (persze nem biztos, hogy olcsóbb) csak lehetőleg ne legyen japán :(

Az erősítőt elnézve, ''sajnos'' kell egy sub is.

Persze egy stereo cucc jobb csak zenére (bár nem árultad el a hang forrását :( )
    A szobád mérete alapján, kb 2,5 - 3,5 méterre raknám a két hangfalat és egy kb egyenlő oldalú háromszög harmadik csúcsában hallgatnám. Nem akarok reklámot senkinek, de a media(mar**)gagyiban is van ''hallgató szoba'' csak ott minden kb 1.5-ös szorzóval kapható, de megghallgatni lehet. Bp-en a Hifi barlang, és hasonszőrű társaiban mindent végig lehet probálni saját anyaggal is, bár én annó a Keravillba is megtettem ezt, akár tetszett az eladónak, akár nem, ugyanis jogod van vásárlás előtt kipróbálni a cuccokat.
    Nem szoktak tiltakozni, sőt néha ennek láttán még tanácsot is kérnek. :)

Ekkora távolságra 1,5 mm2 kábel elég, max 1000 Ft/m árkategóriában, de jobb lenne a 2,5 mm2 hasonló áron. Nem Tudom mire pakolod, de ha lehet, akkor olyat vegyél, aminek tüskéje van (illetve a helye ott van alul és vegyél hozzá tüskéket és állítsd rendesen vízszintbe)

Üdv

Aktív témák