- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
béla2255
csendes tag
válasz
Winzsolt #329 üzenetére
Szia!
Nem az erősítő a gyenge pont, hanem a hangfal. Nem tudom nálad mit jelent a ''polc'' hangfal, de neked valószínűleg hátsó basszreflexes doboz kell, amennyiben a polcnak nincs háta!. Elég egy kétutas is, főleg a mérete miatt, mert minőségben nem rosszabb a a háromutasoknál, sőt ... tudnék mesélni(persze nem biztos, hogy olcsóbb) csak lehetőleg ne legyen japán
Az erősítőt elnézve, ''sajnos'' kell egy sub is.
Persze egy stereo cucc jobb csak zenére (bár nem árultad el a hang forrását)
A szobád mérete alapján, kb 2,5 - 3,5 méterre raknám a két hangfalat és egy kb egyenlő oldalú háromszög harmadik csúcsában hallgatnám. Nem akarok reklámot senkinek, de a media(mar**)gagyiban is van ''hallgató szoba'' csak ott minden kb 1.5-ös szorzóval kapható, de megghallgatni lehet. Bp-en a Hifi barlang, és hasonszőrű társaiban mindent végig lehet probálni saját anyaggal is, bár én annó a Keravillba is megtettem ezt, akár tetszett az eladónak, akár nem, ugyanis jogod van vásárlás előtt kipróbálni a cuccokat.
Nem szoktak tiltakozni, sőt néha ennek láttán még tanácsot is kérnek.
Ekkora távolságra 1,5 mm2 kábel elég, max 1000 Ft/m árkategóriában, de jobb lenne a 2,5 mm2 hasonló áron. Nem Tudom mire pakolod, de ha lehet, akkor olyat vegyél, aminek tüskéje van (illetve a helye ott van alul és vegyél hozzá tüskéket és állítsd rendesen vízszintbe)
Üdv
Aktív témák
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Bose quietcomfort ultra
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest