-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz #31081216 #156898 üzenetére
+1 a 7013-nak. Nqgyon jól fog szolni a Quadralokkal. Kereskedő általi javaslat hogy jó néhány órát (10-15) ne hajtsuk meg a hangfalakat, alacsony/közepes hangerőn használjuk.
Az Ascentekkel 1 millióig nem nagyon találsz jobbat. Nem annyival jobbat mint amennyivel többe kerül.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
WaterWave
veterán
válasz #31081216 #156898 üzenetére
Talán egy Denon 6500h... De nekem is Marantz van az jó választás lesz...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
mettek
addikt
válasz #31081216 #156889 üzenetére
A zárt ládák alapból kisebbet szólnak, kisebb a hangnyomás. Az sb1000 pedig belépő hangfal kicsi teljesítménnyel. Én max 15nm szobába tenném és erőswn megfontolnám a pb1000-est inkább főleg ha az audiophil zenehallgatás nem szempont.
-
mettek
addikt
válasz #31081216 #156887 üzenetére
Én amióta megvettem az első Quadral hangfalamat egy Argentumot, azóta márka hű vagyok. Nekem nagyon bejön ez a hang amit a Quadral nyújt. Focalt nem hallottam még...ezeket is össze kellene hallgatni. Viszont a mozi csak mélynyomóval lesz mozi azt kalkuláld bele. Ha most nem is de később kell venned egyet.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz #31081216 #156881 üzenetére
Quadral Ascentet vedd számitásba. Baromi jó szett. Nrkem volt olyanom. De a legjobb ha összehallgatod az ascanetet az argentummal az üzletben.
Én egy ilyen szetthez minimum Denon 2000-es vagy Marantz 6000-es erősítőt javasolnék. Aztán idővel egy Svs sb2000 vagy pb2000 mélyláda ha elindulsz a moziépítés hosszú utján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic