Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Mankó #179877 üzenetére
Nálam is 18nm panel nappali, egyik rövid oldal sarkában ajtó, másik majdnem full ablak... gondolhatod mennyire ideális Denon x4500h erősítővel eddig egy Quadral Ascent szett muzsikált, jelenleg pedig egy Jamo D500 LCR kombó csal mosolyt az arcomra. Ami eddig járt nálam: BK gemini: pici zárt kis méregzsák - zenére jó volt, de amúgy kevés. Elac S10EQ: na ezzel megjött a Sub érzés, csak nem szerette a telefonom és jobb lett volna az S12 így ennek is mennie kellett. SVS SB12 NSD: hát a hűha faktor eléggé elmaradt, pedig kapott minidsp-t.. jó volt meg minden, de nem ezt kerestem és szerintem egy kissé túlgondolják a képességeit, egy 100ast ért (szerintem!).
Aztán elhoztam Khaosztól az XTZ 12.17 edge szépséget és ha nem lenne az a fránya hifibogár * akkor azt mondanám hogy na, megérkeztem! Nálam (is) csak a jobb luka van tömve és még minidsp nélkül is jól kiigazítja az XT32. Erre bőven rátesz egy lapáttal a dsp, arra meg a PC és Void Cavern progija..
Szóval panelban sincs olyan hogy túl nagy Sub. Nincs feltekerve negyedig? Kit érdekel?! Annál több tartalék marad a dinamika csúcsokra. És még eddig egy szomszéd sem szólt, hogy vegyek inkább fejhallgatót..
*Gondolkodom hogy becserélem 2db 10.17 edge-re, vagy végre építek egy (kettő) Eminence Lab12-es refist
[ Szerkesztve ]
-
I'am Dony
őstag
válasz Mankó #179877 üzenetére
Nagyon jó doboz, volt ilyenem. Zárhatod, de a torzítása megnő miatta alul és az előnyét veszted el. Az EQ ját nem használtam, mert potméteres és ha arra kalibráltál majd vmiért eltekerd ujra lehet kezdeni, ez így szerintem rossz tervezés. Nagyon kihajtva lehet vele portzajod, amit néhányan említettek kinti fórumokon, nálam nem jött elő. Az 1X12 ha belefér a keretbe pár dolog miatt valamivel jobb választás. Hogy könnyebben tudd elhelyezni, nálam egy SVS SB12 NSD váltott és attól sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest