- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Látom míg távol voltam megkaptál minden kérdésedre a választ. Ezek szomorú dolgok de ez a valóság.
Egy tanács, ha netán a hangfal szettedet neten rendelték és még nem telt le a 14 nap akkor sürgősen vissza kellene a feladónak juttatni és ezen összeghez még hozzá tenni és venni egy belépő szintű használt rendszert. Nálam is a hangfalak 5.0 használt és a 2. mélynyomó meg a 2. AVR újként lett véve. Na de 1.5 év leforgása alatt.
Nagyon sok az a 43 nm, gondolom a nappali Amerikai konyhás változat ami nem igazán házi mozi barát.
Nehéz jó tanácsot adni ebben az esetben ha az embernek nincs rá a megfelelő pénze. ha összejön a visszavét akkor mindenképpen használtban kell gondolkodni és nyugodtan türelmesen kérdezni mint én anno majd 3 éve. Amit tudok azt itt tanultam meg öreg fejjel.Jó éjt.
-
Daywalker
addikt
Kezdjük az elejéről: a Hitachi erősítő az egy sztereó egység, kevés lesz több csatornahoz és házimozihoz, szóval szerintem nem érdemes rá pénzt áldozni, már csak azért sem, mert 80-as évek beli darab, később is sanszos, hogy foglalkozni kell vele.
Az autós erősítőt milyen tápra akarod kötni? 12 volt kell neki... Sőt, inkább 14,4 volt, ha ki akarod futtatni. De szintén kevés a csatornák száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest