- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
vadkörte #5376 üzenetére
Habár a csapból is a plex folyik, számomra elég nagy red flag volt végig, hogy bizonyos platformokra sokáig csak 3rd party / hackelt csomagok voltak elérhetőek, illetve ugye az egész cucc zárt forrású. Plusz még a ráépült fizetős modell, szóval nem ütötte át az ingerküszöbömet, főleg, hogy DLNA-t 10+ éve használok és az működik.
Múlt héten adtam egy esélyt a Jellyfinnek, tényleg nem merültem bele mélyen, csak megnéztem mit tud egy default install és hogyan ismeri fel / kezeli egy kisebb vinyón lévő pár médiatartalmat. Vegyesek a tapasztalataim, és mind a felhasználói, mind a fejlesztői fórumok tele vannak olyannak, hogy "nem megy, de pedig mennie kéne, ígyjártál, bye" - tényleg nem szimpatikus. Mondjuk ez a hozzáállás most rohamosan terjed mindenhol, de ez offtopik itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest