- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Köszi a választ!
Nos, hamar ráébredtem arra, hogy nekem (még) nincs szükségem épített szerverre. Végülis jó nekem a Synology is, de ha kezdem kinőni, akkor viszont váltanom kell (felfelé). Igazából a lelki szemeim előtt van, hogy mennyi időt emésztene fel az épített szerver beállítása, főleg szoftveresen. Erre most nem igen lenne ingerenciám és kedvem sem. Balga módon azt hittem, hogy nem lesz ennyire komplex, de ez abból is adódik, hogy hozzászoktam a kényelmes és "konyhakész" megoldáshoz, amit a Synology nyújt ilyen téren.
Visszatérve a nagy HDD kérdésre, még mindig a 3 TB-os WD RED van a legjobb áron (mármint a WD-k piacán). Pedig terveztem, hogy meglepem magam egy 5 TB-os HDD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest