- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbina33
senior tag
válasz PH-User #11219 üzenetére
Persze,hogy tudom mennyi az annyi! Nálam sincsenek többszáz wattok! Én csak azt mondom,hogy sokba fog kerülni kiépíteni egy passzív rendszert.Azon az áron vehetsz egy használt erőlködőt,és összerakunk egy szubszűrőt hozzá.
Van még egy módszer,a legegyszerűbb,ha bírja az erőlködő. Rákötöd a mélyre az erőlködőt,a mélyről pedig egy kondival sorosan az álló dobozokat. A kondi értéke sok mindentől függ,egy 100 mikrós bipolár kb jó lehet.
Ettől egyszerűbb és olcsóbb nincs,de ezért is meg leszek kövezve..."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #11192 üzenetére
Többek szava többet ér,mint egy valakié.Ezt nagyon megtanultam!
A linknek mi értelme van? Van ezen valami szégyelnivalóm? Az csak neked lehet,mert ott a dátum,amikor megigérted a mikrofont.Apropo mikrofon! Nincs neked valami közöd a mostani postázáshoz esetleg? Nem tudod,hogy ki az az "efkuge"?
A törlésem miért is történt? Nemtudod,hogy ki ott az adminisztrátor? Mintha hallottam már volna ehhez hasonló,önhatalmú dologról valahol...annak mi is lett a vége?
"Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz Revox66 #11193 üzenetére
A Kappa nagyon jól szólt,meg persze nagyon hangosan.Nem tom pontosan,hogy mennyi,de 100dB fölötti az érzékenysége.Ez érezhető is,simán rázza a ruhát az emberen.Nagyon gyors és pontos mélyeket adott,de nem az a Reflexes,ütős érzés. Az,hogy papíron,meg grafikonon csak 50Hz az alsó határa,azt nemigen hallani.Jól szólt,nekem nagyon tetszett.
A Mac pedig szétrázza a házat.Hiába a kis érzékenység,ez ott szól,ahol a többi már nem.30Hz-en rezeg az emberen a gatya!
"Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz PH-User #11178 üzenetére
Kárpitot a vaterán,szövetet meg a logotech-nél tudsz venni.
Hát,váltót szerkeszteni 150-200Hz-re nem egyszerű és olcsó. Egy aktív váltóval többre jutnál.
-
Turbina33
senior tag
válasz Revox66 #11171 üzenetére
Eminence Kappa 15A. Már eladtam sajnos,most ebben van a Mac Fire 380.A Kappa 42Hz-re volt hangolva,ezt le kellett vinni 35 körülire.Passzív,van neki külön erőlködő hozzá,150Hz-nél vág.
Szvsz. a Kappa jobban,szebben szólt,de a Mac a pincébe is lemegy,ez tetszik a kölöknek."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #11170 üzenetére
Hát,próbálkoztam valami mérés-félével,de azon csak hullámok meg völgyek voltak.És 12K-tól eső átvitel.Nem értek hozzá,és a mikim is sz@r.
ARTA-val is lehetne alkotni valamit,ha tudnám,hogy mit hova állítsak. Mindjárt szerzek valahonnan egy LspLab teljes verziót."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #11165 üzenetére
Mérés sajnos nincs,a miki még most sem jött.Amugy sem tudom,hogy kell,majd megtanítasz rá!
Kapott egy plusz mágnest,a membrán fölött a nyomókamrában volt egy egy papír alátét,azt kivettem,és a fröccsöntés nyomait lecsiszoltam.Egészen hangos lett,és már vannak szép "essz"-ek."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz #10726912 #11162 üzenetére
A fiamnak csinált dobozokban SAL hsz-ok vannak.90 lityis dobozok,két darab SR2530 párhuzamosan kötve,DPH 1416 tölcséres magas kissé átalakítva,3Khz-nél váltva.Hangolás 40Hz-nél.Meglepően jól szólnak,több dicsérő szavat is kaptam már érte.A magassal van egy kis meló,mert az gyári formájában hallgathatatlan.Több buliban is volt,elég hangosak,jól bírják.
Csinálok róla fotót,ha engedi a kölök! Meg ha érdekel valakit...[ Szerkesztve ]
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #11072 üzenetére
Azt mondtam,hogy hangolás alatt a membrán elszabadul. Ez igy van? Zártról én nem írtam konkrétumot,csak azt,hogy óvatosan 20Hz körül.
Sajnos nem mindenkinél van olyan hsz,amit te terveztél,ezért előfordulhatnak egyéneknél olyan példányok is,amik rosszul tervezettek,azok bizony lekoppannak.Nem a membrán,hanem a cséve.És kihez kéne ilyen hibával fordulni,ha nem egy hangszóróshoz?Mert te az vagy,nem?
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #11074 üzenetére
Igazad van,megnéztem,bocsánat! Nézd el nekem,kicsit fáradt vagyok,nem tom,hogy melyikkel kevertem össze.
A kosarat kérdezték,próbáltam rá válaszolni a tudásomtól függően,de ráhagytam a hozzáértőkre. Sajnos megint elsiklottál a lényeg fölött,és dobálózol a szavakkal.
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #11005 üzenetére
Akkor nem szóltam.Hajrá kisérletezők,elő a frekigenerátorokat,nyomassátok 20Hz-el! Nem fog lekoppanni,shalafi azt mondta!
Ha mégis,akkor forduljatok hozzá bizalommal,
-
Turbina33
senior tag
válasz laci503 #10958 üzenetére
Itt nézelődj.Most adtam el egy 15"-os Kappa-t,csak jót tudok mondani róla.
Létezik,ott is találsz LAB-15 néven a szubok között.
Az öntvény kosár előnyeiről vagy hátrányairól sokat nem tudok mondani,annyit biztosn,hogy merevebb. Többit majd a hozzáértők
Megelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
Turbina33
senior tag
válasz laci503 #10948 üzenetére
Itt olvashatsz róla,kérezhetsz is,mert többen építettek ládát ezzel a tipussal.Pont azzal foglalkoznak,hogy már nem rendelhető...
[ Szerkesztve ]
-
Turbina33
senior tag
válasz Revox66 #10938 üzenetére
Nincs mit! Szakirodalom hiányában marad a net.Szegény ember vizzel főz. Egyszer próbálkoztam egy 6-od rendű sávszűrőssel,de abból minden kijött,csak hang nem.
-
Turbina33
senior tag
válasz #10726912 #10921 üzenetére
Volt erre délelőtt egy katonai helikopáter,fényképezgette a letarolt házakat gondolom.Fölöttünk elment egy párszor,ha fotózott is,akkor már nyilvános is,nemcsak törvényes,mert a garázson nincs tető... Vigyorogtam és integettem nagyon!
-
-
Turbina33
senior tag
-
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10892 üzenetére
Majd meghallod,te hitetlen! Egyébként kell egy kicsit trükközni vele,mert a jelenlegi hangolással 30hz alatt huppog.A hangoló "cső" 3 részre van osztva,ezek közül kettőt be kell tömni,hogy odáig lemenjen.De ugy is nagyon halk,és legalább 50W kell hozzá.
A kísérletezőknek mondanám,hogy óvatosan a wattokkal,mert a refi doboz a hangolása alatt nem "fogja" a membránt,igy az elszabadul és könnyen eléri mechanikai kitéríthetőségének maximumát,vagyis lekoppan.Zárt doboznál is óvatosan,mert ezek a frekik már extrém igénybevételek szegény hsznek.Okszi,köszi!
-
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10884 üzenetére
A 20-at nem tom,de a 25-től megfájdul a fejem,szédülök.Egyszer próbálgattuk a kölökkel a 380-ast.Lehet,hogy kiadná a 20-at is valahogy,ha egy kicsit lejjebb tenném a hangolást.
Erről van szó?
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10871 üzenetére
Jókat olvastam erről a dx-ről.Te hallottad már? Kicsit faragni kell majd belőle,hogy bemenjen a régi helyére,de azt olvastam,hogy megéri.
Volt nekem réges-régen egy kicsi RFT dobozom,abba vettem egy Audiotech Dt107(?) nevű magasat,annak gyönyörű hangja volt.Sajnos olyat nem látok sehol,és állítólag a márka is megszünt. Már régen elfelejtettem,hogy mi az a minőség,talán most újra lesz rá egy kis időm."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10858 üzenetére
Mondtad,hogy van erre ismerősöd,és beugranál megnézni,meghallgatni a 380-ast.Ha nagyjából összeraktuk a portát(mert most ugy néz ki,mint ahol bomba robbant),akkor nagyon szívesen megmutatom.Nem kell bent lenni a szobában,a ház előtt is simán érezni/hallani.
Osztom a véleményed a felülettel kapcsolatban."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz easy...rider #10850 üzenetére
"Turbina33
szerintem azért nem hallod ki a mélyet, mert rosz részében ülsz a szobának
Ha annyira hangos hogy mozog alattad a heverő, akkor azért nem hallod mert állóhullámban ülhetsz "Én nem is akarom,ez a fiam szobája.Ettől függetlenül hallom és érzem is,meg a szomszédok is.
Az "állóhullámban ülhetsz" most nagyon igaz,mert a garázsról,konyháról és a fél házról levitte a tetőt a szél,áll bent a víz...
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10808 üzenetére
Állítólag az autós hangszórókat erre tervezik,hogy kiemeljen 50-60-Hz környékén.Erre még rádobnak egy lapáttal a kis doboz+magas hangolással is.De kocsiban jól szól.Nekem már sok volt ez a láda is,pedig nem volt külön erősítő.Most meg már ott tartok,hogy a magnó helyén csak a kábelek lógnak.
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10806 üzenetére
Az SPA 4050 tipikus példa erre.80Hz környékén van egy óriási púpja,és bármilyen dobozba teheted,ez ott lesz. Az ember azt hinné,hogy ez megszokható,de nem,inkább idegesítő egy idő után.Ez jó,mert ha elfelejtenéd a hangszóró nevét,akkor arra biztosan emlékszel,hogy kis vagy nagy maci van benne!
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10801 üzenetére
Ki kell próbálni,ugy is a füled fog dönteni,és nem az,ami a grafikon végén van. Megvan hozzá a szakértelmed,technika is van,és már egy remek hangszóró is van nálad...
Én,ha tehetném,akkor egy Eminence LAB-15-öt vennék.Az biztosan megmozgatná a kanapét! Minőségileg
[ Szerkesztve ]
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10796 üzenetére
Egyébként miért ragaszkodsz az 50 literes dobozhoz? Ebből az űrméretből azért elég nehéz kivarázsolni azt a hangot,amit te szeretnél.
Én nemtom,hogy Reflexéknél mi a helyzet,de nagyon ugy tünik,hogy ott nem a minőség a lényeg.Gondolom,hogy a mennyiség és a hangerő.
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10790 üzenetére
Hallgass meg egy Reflex hangszórót,annak nem sok köze van a szép hanghoz.Nagyon hangos,nagyon durva,de nem szól szépen.A Kappa az szépen szól és hangos.
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10787 üzenetére
Hát,amikor én mozizom,akkor nem különösebben izgatnak a T/S adatok,és a brummogás,mert ugy sem hallom a nagy zajban Én azt szeretem,ha mozog alattam a heverő! A szomszédok mondjuk nem,de már megszokták,hogy nálam szokott néha lenni 130dB,ezért nyugodt vagyok. Amikor robban a bomba a filmben,akkor robbanjon,nem petárda az!
Küld meg nyugodtan a 300-ast,nem kell sajnálni,bírja! Ajánlom hozzá a Pearl Harbor-t!
[ Szerkesztve ]
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10784 üzenetére
Tudod,hogy minek volt elképesztően szép mélye? Az Eminence Kappa-nak! Ilyesztően pontosan és szépen szólt.Nem volt késés,lecsengés,hasonlók.Én ugy sajnáltam eladni,de ez van.Aki megvette,azzal beszéltem később,és azt mondta,hogy bass gitárhoz használja egy 400-as erőlködővel,és odavan a hangjáért. De abból nem lehet 30Hz-et kiszedni,a 40 is nehezen ment.
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10781 üzenetére
Mozira,autóba jó,másra nem.Azért egészen tűrhetően szól,ahhoz képest,hogy autóba tervezték.Megfelelő doboz kell neki,és mehet a mozi! A megfelelő dobozt meg majd megmondod
-
Turbina33
senior tag
válasz tzsolesz #10769 üzenetére
Nem kell annyira megijedni sztem a túlzott szakmai szövegtől.Le kell belőle szűrni azt,ami neked hasznos,a többit meg ugy sem érted.Legalábbis én ezt csinálom.Sajnos a felét sem értem,vagy inkább az értelmét nem értem,vagy nem is tom,hogy mit nem értek... A brummogást sem tudom,hogy mitől van és mi az,de majd megmondják.Valszínű,hogy köze lehet a gyenge elektromos paraméterekhez,és a rettentően nehéz mozgó tömeghez.Vagy nem...
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10731 üzenetére
Megnéztem.Hasonló ugyanabban a térfogatban,1-2 db különbség,sokkal többet késik,stb.A baj az,hogy ez hallható. Minden elismerésem a "mesternek"!
-
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10709 üzenetére
Hát,tényleg kiderült! Két egyforma Mac Fire 380... A sárga az eredeti,az gyári.A másik valszínű,hogy javított. Akkor ennek külön dobozt tervezzek?
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10707 üzenetére
Még nem volt rá lehetőségem,a büdös külke rögtön berakta a másik helyére,és most tesztelgeti.Tök jól elvannak a porcelánok a szekrényben,jól elbeszélgetnek... Hamarosan véget vetek a dolognak,csinálok róla egy mérést.
Egy imp. görbéből miket lehet kideríteni? Mert megkértél,hogy mérjek neked autós hsz-kat,de olyanom már nincs.Viszont volna még itt valami 25-ös méretben.Csak imp-et tudok róra csinálni,mert nincs dobozom.
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10705 üzenetére
Bocsi,nem tudtam.Elvileg ma oda kell,hogy érjen.
Nekünk ma hozta a posta a második 380-ast,csinálhatom neki a dobozt.Nem tudom,hogy mi lesz ebből,mit fog csinálni két ekkora láda egy 4*4-es szobában...lesz még itt baj!"Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #10643 üzenetére
Amit "szaszlaci"-nak küldtél.Vagy azt nem te csináltad? Csak érdeklődöm.
Volna még egy kérdésem.Mi van akkor,ha egy dupla pillés hsz alsó pilléje leválik a csévéről? Mit lehet azzal csinálni? Bontás nélkül javítható?
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #10597 üzenetére
Az,hogy mennyibe került,akkor nem volt lényeges.Az sem,hogy mik a T/S paraméterei,kellett és kész.Jól szólt a kocsiban,ennyi. Most sem érdekel különösképp,hogy jobb-e a te hangszóródnál vagy nem,félreérted a helyzetet. Felajánlottam próbára,elfogadták és elküldtem.Nincs ezen mit lovagolni sztem.
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #10598 üzenetére
Egyszer beszéltünk arról,hogy elmennék feléd,és vinnék pár hangszórót.Finoman és udvariasan elutasítottál.Hidd el,hogy elzavarni sem tudnál,ha egyszer benézhetnék a műhelyedbe!
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10591 üzenetére
Ugyanmár...nekem sokkal többet ér az,ha tanulhatok valamit.Akár ebből a láda építésből is. Felfoghatjuk ezt ugy is,hogy elküldtem hozzád mérésre.Akkor meg nekem kéne fizetnem...
Megfizeted,megfizetted azzal,hogy válaszolsz a nem épp okos kérdéseimre tisztán és szívesen,nekem ez minden pénzt megér!"Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10523 üzenetére
Szia!
Kinai szemétbe való gagyi elment. Stílusosan dobozoltam,ahogy egy kínai gagyihoz illik
Még annyit mondanák,hogy ez nem javított hsz,ezt vadi újan vettem vagy 5-6 éve.Még nem ment át "mesterek" keze alatt.(akinek nem inge,az ne vegye magára) Tényleg nem volt olcsó,37 volt dobozban.Ha sikerül belőle elfogadható minőségű ládát építeni,akkor azt én is lemásolnám ha lehetSok sikert az építéshez!
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #10513 üzenetére
Azt hogyan méritek,hogy látszika diagrammon a hangnyomásgörbe? Honnan tudod azt,hogy a mért hangnyomás pontos lesz? Van erre valami referencia hangszóró amihez kalibrálni kell a mikit+programot?
Ezek a T/S mérések mennyire pontosak? Próbáltátok már azt,hogy egy adott hszt többen mértetek? Mennyi volt a dif?
Hol van ilyen hely?
-
Turbina33
senior tag
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10493 üzenetére
Emil megjött,csomag hétfőn megy.Segítséget köszönöm szépen,ha megjött a miki,akkor visszatérünk rá.Van lsplab,de nem értek hozzá.ARTA-t szoktam használni,de az is megfog.
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #10496 üzenetére
Köszönöm szépen dícsérő szavaid,próbálok nem rád hasonlítani. Nekem helyzetben kéne lennem?Abban te vagy,nem? Mit kéne visszaadnom? Én nem akarok visszaadni semmit,hisz nem kaptam tőled semmit.Hacsak nem arra a jópár kéretlen,zaklatós,nem épp "finom" hangvételű emilre és privátra gondolsz,azok megvannak mind,elküldhetem.Egy idő után meguntalak,ezért spam-ba lettél téve,azok nemigen vannak meg,de majd megírod őket mégegyszer.
Megint és mindig a rizsa! Nem te mondtad,hogy nem jók a méréseim? Biztosan igazad van,mert az volt életem első mérése,és tényleg van valami 20-30Hz környékén,aminek nemkéne ott lennie.Ezért valszínű,hogy a T/S sem jó,ezért megint nincs miről beszélni,Tudom,megmondod szemre!
A fiam nem nézegeti a hangszórót,mert már kinőlt a bölcsiből.Mostanság matek-fizika-angol versenyekre szokott járni,amit többnyire meg is nyer.Egyébként sem látszódig az a hsz,mert dobozban van,és rács is van előtte.
Az én fejem megvan,és a tied? Egy páran nagyon akarják!
Gusztustalan.Tényleg az.Mit az a többszáz shalafi-féle gerjesztett vita és okoskodás,ami a hangtechnikai fórumokon olvasható.Egy kezdőnek-mint én-elmegy a kedve az egésztől ha elolvassa őket.Gusztustalan,némelyik pedig undorító!
Az ilyen vitáknak többnyire moderáció,a fórumból való végleges kizárás a vége,ezért én nem akarok vitatkozni,beszélgetni akarok. Gondolom,hogy te sem igen szeretnél moderációt,mert már igy is kitiltottak jópár fórumból,némelyiket pedig karanténba is tették miattad.Gondolom,hogy félreértettek,pedig te csak segíteni akartál.
Részemről befejeztem a veled való bájcsevejt,nincs értelme és tartalma.Beszélgetni azt jó lenne,csak nem bírom a stílusod.
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10493 üzenetére
Nagyon szívesen elküldöm,nem okoz problémát.Legalább meglátom,hogy mit hozol ki belőle,mert te értesz hozzá,én meg nem.
Hogyan hálálhatnád meg? Hát,mint említettem jön a WM61,de írtál itt kalibrációs fájlokról meg hasonlókról,de nem tudom,hogy azok mik...jól jönne majd a segítséged!Küldj az emilemre egy postacímet,és küldöm.
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10490 üzenetére
Ha ezt tőlem kérdezed,akkor azt tudom mondani,hogy elküldhetem ezt is ha gondolod.Nemigen használom semmire,egy-két hétig tudom nélkülözni.Ugy tűnik,hogy ez szereti a kis dobozt,de mi beletettük egy 90 lityisbe próbára,kb 30Hz-re volt hangolva.Sokkal halkabb a nagytesótól,de ugyanolyan szép mélyeket ad.Valszínű,hogy sokkal kevésbé terhelhető.
A gyári doboza 45 lityis,40 Hz-re hangolva."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #10484 üzenetére
Tudod,én szépen,illedelmesen beszélek ezekkel a hangszórókkal és mikrofonokkal.Még akkor is,ha ők nagyon buták,mert nem tudják,hogy pont ők azok,akik rosszul viselkednek.Mitől is tudnák,nincsen eszük,nemde? Vagy talán van,nem is kevés,csak épp másra használják...Rugdosni? Keversz valakivel sztem.Én még azt is csak félig adom vissza,amit kapok.
A kukás poénnal csak annyi a bajom,hogy én felfogom,értem amit állítasz,bár nem teljesen értek veled egyet.Ugyanis te szoktad azt mondani,hogy a felhasználás célja a döntő.Ez a hangszóró tipikusan ilyen,erre a célra tervezték,másra nem jó.Egy félkilós mozgó tömegtől nem várhatunk középtartományt sztem.De nem is ez a gond a poénnal,hanem az,hogy ezeket a szarkazmussal,pökhendiséggel megfüszerezett vicceidet olvassa a fiam is,aki nagyon büszke arra,hogy ilyen hangszórója van,de kiderül,hogy szemét.Lehet,hogy neked az,de a fiamnak tetszik,büszke rá,és nekem ez elég.
A várakozás tényleg mesébe illő,többektől olvastam a neten,akik ugyancsak hónapokat várnak a semmire,hogy "ilyen csak a mesében van".Én vártam arra a királylányra,udvaroltam neki,virágot is vittem.De kiderült,hogy ő a vasorrú bába
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10462 üzenetére
Visszakapom,holnap megyek érte.Remélem,hogy a barátom nem olvassa ezt a fórumot,mert akkor a szemétből kell majd kibányásznom... Nem tudom,hogy mennyi időm lesz délelőtt,de igyekszem megmérni. Időközben sikerült szereznem végre egy darab Pana WM61-et,pedig csak egyszer szóltam érte,és nem kellett rá fél évet várni! Beindul végre a mérés!
-
Turbina33
senior tag
válasz szaszlaci #10459 üzenetére
Hát erre találták ki ezeket a "szemétbe való" hangszórókat. Erre valók,másra nem,de ezt nagyon jól csinálják.A fiam nem adná semmi pénzért,még nekem sem.Egy Eminence Kappa-t váltott le.
Azt megjátszhatjuk,hogyha megjön a másik mac380,akkor elküldöm neked próbára.Nem kerül semmibe,legalább meg tudom köszönni a segítséged!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest