Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Riasztó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
Turbina33 #10764 üzenetére
Ezt sikerült mérnem. Illetve utána számoltam inkább, túl jó volt, amit a program számolt. Nagyon hasonlít a tiedhez.
MAC Fire 300:
Fs= 34,57 Hz
Re= 3,2 ohm
Qms= 7,96
Qes= 0,8
Sd= 572,6 cm2
Vas= 32,9 lSzvsz szerint!
30-40 literes zártba tenni nem sok értelme van, sokat gyengül a hangnyomás, fülre pedig nem sok javulás érhető el. Az ereje nyilvánvalóan a brummogásból van, viszont azt elég mély tónussal teszi. (Nem tudom, mi a szakszerű megnevezés.) Ezért zene alatt nem nyújt túl sok élvezetet a hallgatása, de azért annyira nem katasztrófa.
Ha az enyém lenne, 50 literes (ebben próbáltam), 25 Hz-re hangolt reflexbe tenném. A 30-35 Hz-es hangoláshoz képest kevésbé brummog és kisebb átmérőjű cső is elég. A felső aktív vágás mindenképp szükséges! Így mozira jól használható, hangereje nekem elégnek bizonyult. Igazi mélyeket nem sikerült elérni vele -bár ennek a használt árán elég hangnyomással lehet, nem is nagyon lehet-, viszont mint írtam, a brummogást egészen jól csinálja, mélynek hangzik és érezni bőven.A komoly kérdés, miszerint "Adnék-e érte pénzt?", nem tudom. 40 ezer teljességgel kizárt, de amennyiért megy, valamivel 10 alatt használtan, szóba jöhet.
Ha megengeded, hogy csak valamikor jövő hét elején küldjem vissza, talán valami használhatóbbat is tudok róla mondani a véleményemen kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BMW topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Riasztó topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...