- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
shalafi66 #30659 üzenetére
Hát... az eddigi gyakorlatomban minden hangszóró jól illeszkedett az előlaphoz vagy a süllyesztékbe. De nem vetem el a szigetelő gondolatát, mert kifújhatnak, akkor is ha nem látom/hallom.
Ragasztás. Kezdetben ragasztottam a prototípus hangdobozokat. De ez olyan erős kötés volt, hogy akadályozta az újrahasznosítást, mert szétszedéskor levált az MDF fényes felülelete. Most vagy nem ragasztok vagy gyenge és jól bontható barkács ragasztóval ami térkitöltő is. Lehet ez jó lenne a hangszórók alá? vagy inkább szilikon fbs? Az is oldható valamennyire.
Illetve lehet kapni öntapadós habot(?), de az megint nem teljesen összenyomható.Tudom szerinted, nem kéne a belső falakra semmit sem ragasztani mert nincs értelme azon a ponton. Én mégis megtettem... na az sem jön le, kivéve, ha barkács ragasztós, kicsit vakargatni kell utólag.
Vettem tűző gépet majd azzal is kipróbálom.
Kártolt gyapjúval nem töltöm fel az egész dobozt, és ahol nincs, ott úgy érzem cseng-bong a doboz fala, az oldalfalra ragasztott anyag ezt a hatást tompítja.
Egyébként szinte minden tervben, szinte minden bontott gyári hangfalban látni oldalfalra ragasztott csillapítót.
Bithument, gyapjút... egyebeket,.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest