Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz morgolodo #28200 üzenetére

    :D Szakemberek. Én is így gondolom, pontosan fogalmaztál. Nekem semmit nem kell minősítenem, megteszi egy vonalzó, vagy szemmérték helyettem. És sosem reklámozok, nincs is szükségem rá. Minden magáért beszél. ;)

    Ajánlok jobbat. ;) Le lehet például szokni a nevek, márkanevek, és árcédulák imádatáról. :) És felfogni, hogy a valóság más. ;) Természetesen ez opcionális, engem sosem zavart mások véleménye. :) Nem úgy, mint egyeseket. :) Jelenleg épp te sem a realitás oldalán állsz szerintem. :)

    Úgy gondolom, hogy a minősítéshez-véleményekhez minden egyes embernek joga van. Egy elszúcsott porvédőt, egy gány habszélragasztást a 3000,- Ft-os hangszórónál is megreklamálnak, visszadobnak. A megoldás nagyon egyszerű. Meg lehet csinálni jobban is (nekem például szokott menni). Vagy ha nem, akkor elviselni, hogy valaki észreveszi.

    Egyébként meg, ha valaki megtehetné, hogy értékel, az pont én vagyok. Ugyanis én nem a Szakemberek csapatát erősítem. :)

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem

Új hozzászólás Aktív témák