Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shalafi66

veterán

válasz fero02 #27731 üzenetére

Hát nem tudom. A mágneskör kb. 3500-4000,-/db. A javítás 4,5, hogy ezt érdemes-e megcsinálni, azt te tudhatod csak. Ha használnád valamire, akkor igen, ha nem, akkor szerintem fölösleges.

A 13-asnak elég csúnya a középtartománya. Azt váltóval is csak tákolni tudom. Az eredetitől jobb lesz, de nem tökéletetes.

(#27719) attiss66
    Naigen, a lin. kitérés nagyobb, az elektromos terhelhetőség és a T-S rosszabb.

A térfogategyenérték feleződik, de a két hangszóró kitérése, átlagosan nem nagyobb, mint az egy darabé.

(#27718) Zityuz
    Annyira nem kell félni. Kis kivezérlésen nyugodtan kipróbálhatod. :) A hangszórónak mindegy, hogy fordítva kötöd-e be, a membrán ettől nem fog befelé mozogni, pont ugyanazt az utat járja be. A hangszórók bekötése, fázisa, egymáshoz képest fontos csak.

Ha még csak a tapéta... A mélyhangszóród habszélét is teljesen elizélték. :( Mindig elszomorít az ilyen.

Egy háromutas váltótervezés legjobb esetben 7500,- pénz. Szerintem ettől csak drágább verziók léteznek.

Ismerem a középhangszórót is, a mélyközepet is, a magas kivételével jó ez a hangszórókészlet. :) De azt szerencsére úgyis csak 5k fölött kell ciripeltetni. :)

Új hozzászólás Aktív témák