- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
-
Thorus
aktív tag
válasz #33253120 #63469 üzenetére
A blokk csak 18 évig volt kint a szabadban. A negyedik henger volt kicsit berohadva de elegendő fékolaj meg 2 nap várakozás után kiszabadult. Ahhoz képest, hogy 51 évvel ezelőtt gyártották csak hajtókar csapágy, tömítés és gyújtáselosztó kell a működéshez.
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Essejó
veterán
válasz #33253120 #63400 üzenetére
"De hát kérem cserépedényt drótozni, az ma már felér a kókányolással."
Ez azért nem teljesen igaz.
"A sokácok délszláv népcsoporthoz tartozó emberek. A mai Magyarország területén főként Mohács környékén élnek. A sokácbab pedig a nemzeti eledelük, amit speciális főzőedényben készítenek. Az edény általában drótozott a jobb hőkiegyenlítés miatt. Az edényt mindig a tűz mellé helyezzük úgy, hogy a hő mindig ugyanarról az oldalról érje. Az edény két oldalán kialakuló hőmérsékletkülönbség hatására az étel önmagát "keveri", forog az edényben."[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
macilaci78
nagyúr
válasz #33253120 #63230 üzenetére
Egy racsnissal úgy megtépem, hogy a kapupánt is síkba lesz.
Amúgy M4 süllyesztett fejű csavar, belülre meg alátét. A süllyesztett fejre ugyanaz a matrica mehet, a fejet meg reibolóval szépen be lehet süllyeszteni. Az imbusz fejűre meg kapni műanyag takarósapkát.
Egy jóféle Mester szerelőragasztóval felragasztja a pánttalpat, vagy ha megunja, akkor 10 centinként rak még pluszba 4-5 pántot, hogy elbírja az embereket a front. Vagy rak a szekrényajtó sarka alá görgőt, mint apám az egyszárnyú vaskapunak, mikor elkezdett lógni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fonok87
aktív tag
válasz #33253120 #63227 üzenetére
Talán a körmösanya amire gondolsz?
szerk. megelőzött a Megidézett[ Szerkesztve ]
Truss me, I'm an engineer.
-
macilaci78
nagyúr
válasz #33253120 #63227 üzenetére
Körmös anya, de ha a kapupántcsavar nem tetszik, akkor a körmös anya sem fog.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
szabifotos
senior tag
válasz #33253120 #63217 üzenetére
Értem. Köszi. Van egy általam átalakított hasonló régi Dewalt akkus fúróm. Az "ütve funkcióban" simán vitte a téglába fúrást. Kiváncsi vagyok ahhoz képest enyiért ez mit tud. Többen dicsérték már, de ha valakinek van még konkrét tapasztalata, szívesen meghallgatom. Közben találtam egy ilyet róla. VIDEÓ
-
MrDerekas
addikt
válasz #33253120 #63054 üzenetére
Ezt jó minőségű ledes égőknél is megtapasztaltam. Rinyáltam, hogy kevesebb a fény. Persze lehúztak itthon, hogy szar a szemem. Betekertem a meglévők mellé egy újat És lőn igazam. De a másik házban is lekaptam egy 15 méter ledsort, amit itt újrahasznosítottam (saját készítésű hungarocell stukkón lógott ott egy-két évet) és úgy tippelem, hogy minimum 40%-ot veszített a fényerejéből. Persze occó íbéjes mind
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
imibogyo
veterán
válasz #33253120 #63054 üzenetére
Persze. Én sem azt mondtam, hogy ez az ideális felhasználás neki, csak arra akartam "rámutatni", hogy azért elvannak ezek akár huzamosabb ideig is komolyabb "hűtés" nélkül. Nekem sajnos munkahelyre mentek, tehát nagyon ki volt számolva a büdzsé. Ha sikerül a közeljövőben kiharcolni a pénzt a laposvasas merevítésre, akkor majd arra rákerülnek, vagy ha nem ezek, majd a következő készlet. Igazából, ha mondjuk még egy 2-3 évet kibírnának így, akkor az a durván 10.000 Ft-os kiadás 5-6 évre nem tűnik egyáltalán rossznak. Optimistán pedig a következő készlet hűtéssel még tovább bírhatja.
-
-
Pete55555
addikt
válasz #33253120 #62689 üzenetére
Valami 2.000 HUF körül volt, de nem emlékszem pontosan. Csak ugye nincs mindig.
Nekem is van ilyesmi kis satum, de még talán kisebb is, mint a tied, a pofája úgy 40mm ha van.
De forrasztani, nyákot megtartani a LIDL-s jobb, mert lehet forgatni, kisebb dolgokhoz sokkal praktikusabb. Meg ennek van két csipesze is, plusz nagyító, bár ezt nem nagyon használom (még jó a szemem szerencsére).Közben keresgéltem. A lidlis, ugyanolyan, mint EZ. Ez 3.000. Lehet a LIDIs is annyi volt.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Flowtation
őstag
válasz #33253120 #62664 üzenetére
megnéztem, 8x120-as van itthon. Félek azzal kiszaggatja a falból...szal nem tudom...esetleg 16os menetes szár? Alul-felül rögzítve a tv kávájában?
Amúgy meg rájöttem. Van ILYEN kettő itthon, csak feleslegesen, ezzel felrakom, oszt jóvan. Ez legalább oldható kötés.
Vagy egy db, meg egy laposvas a két hangszóró alá. Spórolok is.
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
hegegabi80
addikt
válasz #33253120 #62279 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott, bár itt csak max a tesco-ban tudok beszerezni autójavító filcet. Korábban volt is nekem szürke a kis vw polo-hoz. Esetleg még abból lehetne válogatni.
Sajnos a RAL kódját nem tudom.
Vagy még esetleg van itt nálunk egy művész bolt, ott vannak ilyen kis festékek is.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz #33253120 #62274 üzenetére
Nos igen, de akkor eléggé fog látszani az alu a kék szín alatt. Bár itt a ház alján nem annyira érdekes, a tetején már annál inkább.
Amúgy kézzel 1-2 lyuknál megtekertem a 4-est és az is szépen lehozta. A realan háznál korábban kis vékony reszelővel szedtem le óvatosan, amit a lyukba bele tudtam tolni, így nem lett olyan gödrös.
De még kipróbálom majd a lépcsős vagy lépcsőmentes fúróval is, attól függ melyiket kapom itta világ végén.[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
válasz #33253120 #62248 üzenetére
Szerintem a 16mm-es bútorlapnál (amit leginkább tiplizni kell), nem elég pontos a mérőszalag. Pár tized mm hiba már csúnya, akkor is, ha még összeüthető a két lap a tiplikkel. Még a sablon használata mellett is előfordulhat, hogy a furat nem lesz megfelelő a lapok illesztéséhez. Mondom persze, hogy szerintem, de ezt tartom. Ha valaki most kezdi, akkor meg pláne. Hajlok egy rejtett csavarozó sablon/fúró/csavarok vásárlása felé saját részre is.
Üdv Inhouse
-
hegegabi80
addikt
válasz #33253120 #62233 üzenetére
Na igen emiatt a tölcséres dolog miatt kérdezem. Tehát ha a kimeneti oldalán lesz tölcséres, akkor a metis külső oldaláról kell befelé haladnom. Alá kell tenni valami deszkát vagy bútorlapot, vagy inkább ne pontozzam, hanem próbáljam meg egyből fúrni, de csak óvatosan lassan akkus fúróval?
De a pontozó meg azért jó, hogy ne másszon el a fúró hegye.
Lehet akkor nem is kéne vele kínlódom, hanem egyből kivágni egy kört.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz #33253120 #62200 üzenetére
Ez nem igazán flexibilis, mármint nem elég hosszú a nyaka gép felé nehezen tudnám pozicionálni amikor szerelek.
Viszont úgy tűnik megtaláltam amire vágytam: (minden szempontból tökéletes, és az ára sem vészes)[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
imibogyo
veterán
válasz #33253120 #62108 üzenetére
Én lüke meg csak lecsavartam a termosztátot 40 fokra, ahelyett, hogy elkölthettem volna még 10.000 Ft-ot...
Természetesen a tiéd sokkal-sokkal profibb megoldás. Mondjuk továbbra sem értem ezt az egész problémázást ezen a (például) 40 fokon. Felfűtés közben nekem maximum 20-30 percig volt csak a 40-es zónában a víz és természetesen a folyamatos emelkedés miatt a 30 perc vége felé már az 50-hez volt közel (ahol amúgy is kapcsolnátok a termosztátot) és ment még felfelé bőven. A mi tüzelési szokásunkkal nem is esett vissza soha 55-60 fok alá a vízhőmérséklet. A fűtés befejeztével ha pedig "szeretnénk" a 40 fokos alsó határig járatni a szivattyút, akkor arra meg ott van az eleve 40 fokos kapcsolási hőmérséklet, tehát minek költeni rá külön?
Azért egy dolgot szeretnék még kihangsúlyozni, a saját rendszerem elég kisméretű volt (3 darab 180 cm-es és egy törölközőszárítós radiátor, ~60 m2-es élettérben (kertes ház)), lehet ezért nem érzem a valódi súlyát ennek a témának. Még a leghidegebb időszakban is kb. 2 talicska fával átfűtöttük a délutánt és az estét, úgy, hogy általában 22-23:00 körül raktunk rá még utoljára.
-
A Zéé
addikt
válasz #33253120 #61892 üzenetére
hát tegnap vettem egy 9205A típusú műszert, a boltban bekapcsolva nem világított még az elem visszajelző, itthon már igen, és ez is össze-vissza mér, szóval most elemet kell venni ebbe is
Lehet, hogy a kölcsön gépnek is tényleg csak ez a baja, de annak se világít még a merülés jelző... De mindegy, elfér a háznál egy saját is.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
hegegabi80
addikt
válasz #33253120 #61762 üzenetére
Na ez az ötlet jól jött most nekem is. A bejárati ajtót nálunk is olyan fa... berakta a mester, hogy az alján a küszöb mozog rendesen. Bár én első körben úgy gondoltam, hogy teszek alá valami vékonyabb műanyagot vagy lemezt és csak az után teszek valami rugalmas ragasztó anyagot, mert itt azért nem 1-2 mm hézag van.
Én vakoltam közvetlen purhabra az ablak mellett, bár az is igaz ott hőszigetelő ragasztót használtam én is, meg hálós élvédőt. Majd utána gletteltem, és azóta sincs baja.
De volt ahol vakoltam is rá vakoló anyaggal pl beltéri ajtó, mert elvileg ezek vakolhatók és glettelhetők is. Persze szépen le volt vágva a fölösleg a fal síkjában, vagy még egy kicsit több is.[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz #33253120 #61762 üzenetére
+ (#61761) Samus
+1. A hab az "semmit sem ér" szerintem ilyen alkalmazásra. Én is valamilyen gyanta irányba indulnék el, amit rövid ideig akár injektálni is lehet házilagosan is. Én "recsegő" padlót oldottam meg 2 komponensű (egyébként hajók javításához használatos) gyantával, azóta is tökéletes. Egyébként ugyanezzel szoktam zuhanytálcát is javítani üvegszövettel használva. Valami 15.000 Ft-ért vettem az 1 litert, meg hozzá a 100 ml-es adalékanyagot. 1:100-hoz kell keverni. Nevét sajnos nem tudom, mert jelöletlen tubusban kaptam, de majd megpróbálom estére kideríteni. Sok munkánáél használtam, de még mindig több mint a fele megvan a kis adalékanyagból pedig csak pár ml hiányzik...
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz #33253120 #61731 üzenetére
Igen pontosan ez a terv. A jelenlegi födémet lényegében komolyabb nyújtózkodás nélkül elérem. Így adta magát az ötlet.
(#61735) tomcat78:
Amúgy meg ennyi energiával jobb egy új tetőt összedobni,mint ezt átalakítani akkor.Igen volt ilyen terv is, amíg fel nem csillant a remény, hogy lehet majd egy másik különálló épületem. Igazából vagy 4-5 alternatív terv van szimultán egymás mellett, attól függően, hogy majd mit enged a keret. A mostani épület átalakításának a terve is onnan jött, hogy mivel az új épület megvalósulásának ideje kérdéses, addig is egy elfogadható munkakörnyezetem legyen. Sajnos a legutolsó (és most tárgyalt) állapotról/tervről nincsenek képeim, de egy egyszerű manzárd tetőt terveztem. Ide jöttek volna fel a felső részre az érzékenyebb cuccok (3d nyomtató, lézergravírozó, az informatikai gyűjteményem stb., alul pedig maradtak volna a "koszolós" gépeim). Még ez sincs teljesen elvetve, de megvárom, hogy mi sül ki az új műhely lehetőségéből...
MÁS:
Tudom, hogy rohadtul unjátok, de én akkor is kiörömködöm magam. Sikerült teljesen elbontani és feldarabolni az autót, így végre újra van helyem a műhelyben. Még mindig van bőven mit csinálni (ez jön a következő hetekben), de szerintem sokat haladtam előre egy használható műhely irányába...[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz #33253120 #61493 üzenetére
Errol jutott eszembe: anno, a 90-es evek elejen, amikor meg kiscsira voltam, a korulottem dolgozo mesterek meg savval "mostak", ecseteltek a rezet (altalaban a vastag, nagy rez sarukat, de akkor is(!)) es folyattak az ont... na, ott aztan valoban volt maro hatas, varni sem kellett ra...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tornas
őstag
válasz #33253120 #61493 üzenetére
Érdekes... Belegondolva egyébként jogos amit írtál. Tört már el nekem is forrasztott sarus kábelvég, ha nem nem is túl sokszor.
Mondjuk, a melóhelyemen jelenleg is alkalmazzuk ezt a technikát (bár nem túl sűrűn). De általában olyan esetben alkalmazzuk, ahol pl, problémás a krimpelés, mert nem teljesen megfelelő szerszám az adott sarufajtához.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
Sokimm
senior tag
válasz #33253120 #61455 üzenetére
Paszta nem volt (de az van a tranzisztorokhoz használt ), és 3500 magyar dollár volt, ami nem is sok, (hétvége, gyorsan, teszt gyanánt), és tényleg volt hozzá rugó!
Most jön a bekötés (szerencse, hogy meleg idő van, nem megy a kazán).
Köszönöm mindenkinek!Egyszer ha majd már kész a ház (remélem belátható időn belül), meghívlak majd titeket egy kis sütögetésre, annyit segítettek már!
-
pjen
félisten
válasz #33253120 #61435 üzenetére
Lehe,hogy felétek igen,de keresztlányomék háza talán 6 éves és radiátorok vannak.Vékony réz getinc a plafon alatt,folyamatos dimenzió csökkenéssel.Minden radiátornál leágazással.Szerintem ez a radiátoronkénti osztó pont azért van,mint a gipsz karton,aljzat kiegyenlítő.Aki csinálja nem ért hozzá,nem tud vakolni,betonozni,fűtést méretezni,szerelni.Itt nem a fórum társra gondolok,nem szakmája,nagyon szépen megoldotta.Egyébként nekem nem a legazásnál folyt,és csak az aljzatba rejtéssel van problémám.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz #33253120 #61427 üzenetére
Most ezt nem értem,pont itt kell felverni a betont,hiszen a csövek a padlóban mennek,és milyen sok.Ha nincs pince és nem akarom látni a csöveket,biztos a falban vinném.Azért egy normál,gerinc+ leágazások szerintem fele ennyi cső sem kell.Nekem 11 radiátorom van,egy gerinc és leágazások.
-
cinemazealot
addikt
válasz #33253120 #61297 üzenetére
A videó külön, mert ha jól láttam, az eredeti beágyazása megkukult. Érdekes jelenség, de abszolút érthető.
-
F.E.K..
senior tag
válasz #33253120 #61277 üzenetére
Technikailag mindegy (nagyon kevés van aminél még jelölve van).
Ellenben nekem annak idején azt verték bele a fejembe hogy "amerre áll a kapcsoló, arra legyen az áram is" --> ránézel, és egyértelmű, fel- vagy lekapcsolod az áramot (hasonlóan ahhoz hogy a dugaljakban a fázist mindig a bal oldalra kötöttük, technikailag az is mindegy melyik oldalra kerül, de így egyértelmű volt később is hogy hol keresd ha valamiért szükséges )
A fotózott táblának (és a ház többi részének is feltételezem, de azt már nem néztem meg) igazából ez a legkisebb baja amúgy...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
imibogyo
veterán
válasz #33253120 #61059 üzenetére
1.
Nekem még nem volt gondom ha flex ragasztóval kentem ki valamit, pedig ez már nem az első ház/lakás amit felújítok (anyuméknál vannak "foltok" amik már vagy 10 évesek). Mit kellene tapasztalnom ami miatt rossz? Biztos van ilyen, csak ezek szerint eddig még szerencsém volt és nem találkoztam vele. De van 6-30-am is, akkor inkább azzal kenem majd ki, csak van két bontott ragacsom azért akartam azokat elhasználni.2.
Igen én is gondolkodtam a földbe engedésen. Az is bőven elég lenne, mert végülis csak egy picuri kutyát kell benntartanom az udvarban és egyébként sem különösebben kaparós fajta. A gyerekeim sem azok... -
veze
őstag
válasz #33253120 #61059 üzenetére
meg az egyszerű sima meszes habarcs is kiváló, ami otthon fillérekből "előállítható"
ha kellő szakszerűséggel van elkészítve ( értsd, tudja a készítő mész ,homok, víz megfelelő arányait, nem hasraütés szerűen, "egy kis homok egy kis mész kőművesnek nem kell ész" alapon csinálják ) falon megfelelő szigetelés mellett meglepően tartós tud lenni[ Szerkesztve ]
-
lemmy71
őstag
válasz #33253120 #60938 üzenetére
Igen igazad van, de én nem tudom milyen a mennyezet ahová szeretne ilyen látvány világítást készíteni. Az biztos hogy ledes és spot mennyezet vagy falvilágításnál ügyeljünk a tükör sima felületre, mert minden egyes hibát ami síma nappali fénynél nem látható azt mind kiadja magából a fal. Én már jártam így, este felkapcsoltam a mennyezet világítást és majdnem elhánytam magam és az lett a vége hogy fullra átkartonoztam a mennyezetet, egyszerűbb és gyorsabb mint széles lepkével telibe glettelni.
-
Inhouse
őstag
válasz #33253120 #60891 üzenetére
A B&D-m ha jól emlékszem 350W-os. B&D Kr2000k, ha még gyártanák vennék belőle az tuti. Iszonyat ereje van, nagy a nyomaték, nem kell nagyot forognia. Ajtófélfába hajtottam vele tokrögzítő csavart, csikorgott a fa, de vitte. A legvégén azért már nem hajtottam vele, kézzel fejeztem be, de alig bírtam.
Üdv Inhouse
-
batman.
senior tag
válasz #33253120 #60829 üzenetére
Én most ellenőriztem.
Kéne szólni a Trolloknak ne pisiljenek bele (a medencémbe).Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
-
Sokimm
senior tag
válasz #33253120 #60767 üzenetére
Ez a ceta form cucc milyen amúgy? Mert a katalógusában a fogók full kinpex (látszatra minőség), de a dobozolt termékei egy az egyben lincos copy. (vagy a lincos copy-zza őket, nem tudom)
Mert ha jó, akkor a jövőben ilyenek felé is nézelődök!Sorja, anyag keménység, minőség, ilyesmi érdekel, ha van erőd megosztani.
-
-
Ribi
nagyúr
-
Inhouse
őstag
válasz #33253120 #60703 üzenetére
A PC tápok egy ellenállás osztóval figyelik a +5V és a +12V ágakat (szerintem az újaknál a +3,3V-ot is). Nem egyforma súlyozással. Úgy van beállítva, hogy a +5V mindig pontos legyen, a +12V azért valamennyit változhat. Erre nem annyira kényesek a PC komponensek. Van amelyik táp háklisabb az egyoldalú terhelésre, van amelyik nem. A korrekt megoldás, ha az osztó átalakításra kerül, kiiktatva a +5V figyelést és pl. én +13,6V-ra szoktam beállítani a 12V-os ágat. Így az autórádió leadja a megfelelő teljesítményt. A régi AT-s tápok jóval egyszerűbben átalakíthatóak erre a célra.
Üdv Inhouse
-
cinemazealot
addikt
válasz #33253120 #60703 üzenetére
Amikor LED-szalagos világítást teszteltem kiberhelt PC tápról (az 5 V-os ág használata nélkül) cirka 30 W terheléssel, én is csak annyit tapasztaltam, hogy a 12 V helyett csak 11 V-ot kaptam. Aztán pont itt a PH!-n világosítottak fel arról, hogy ez az 5 V-os ág terheletlenül hagyása miatt van. Ha stabilabb 12 V-ot akarsz, terheld az 5 V-os ágat is!
-
schumi
aktív tag
-
schumi
aktív tag
válasz #33253120 #60696 üzenetére
olyan volt hozzá hogy egyik oldala szövetes rész másik oldala öntapadó :/
(#60697) enemi - köszi /az van itthon de nem mertem, bár ahova kerül a szilo ott sztem nem is lehet nagyon meleg, de most megnyugtattál
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz #33253120 #60476 üzenetére
Szerelőhabarcs az amit te keresel. [link]
Én a cégnél a fisher [link] szerelőhabarcsot használom. (lövésem sincs a boltról amit linkeltem, ezt dobta elsőre gugli...)
A csarnokban a betonba mindenféle rögzítési módot kipróbáltunk, de mindegyiket kitépték a gépek.
Na ez tart. Inkább elszakad a beragasztott menetes szár, de a ragasztás nem enged.
A többi szerelőhabarcs típusról nincs infóm...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sokimm
senior tag
válasz #33253120 #60476 üzenetére
Ha egy sörös kupakot laposra versz, és fölé teszel valami gumi lapot (középen kipontozva), akkor a víz miatt nem kell aggódni, és akkor kiöntheted valami betonfélével (flexibilis kültéri fagyálló csempregasztó), amibe már a tüskét (még vizes állapotában) betolnám. Ha megköt, akkor kihúzni a szálat, felfúrni vidiával tipli méretre (és akkor a fagyás, különböző anyagtágulásra is ott a tipli diletációja), és abba leütni az első módszeremmel megvagdosott szárat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek