Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

Na, még egyszer utoljára felhozom a topicot, hátha mégis érdekel valakit ez a hütési megoldás. Tegnap óta tettem fel új képeket is a moddolt házról, valamint elkészültem a házventik fordulatszabályozójával.
    A prociventi (mivel halk), állandó 12 V-ot kap az alaplapról, a 3 házventit viszont egy közös IC-s szabályozóval lehet állitani, kb. 5.6V és 11V között.
    A szerkezet annyira jól sikerült, hogy már némi tuningot is meg mertem ereszteni.
    Proci órajelét felemeltem 2000-ről 2200 MHz-re, SZÁNDÉKOSAN letekertem a ventik szabályozóját minimumra, és igy teszteltem CpuBurnK7-tel egy jó félórán keresztül, természetesen most már zárt házzal.
    A mostani 27C szobahőmérséklet mellett 60C-ig sikerült igy feltornázni, meglehetősen csöndes müködés mellett!!!! Ilyenkor idle=46 C-os

Elsősorban hütésben járatos egyedeknek szeretném a véleményét kérni, erről a meglehetősen olcsó, de hatékony moddról.

U.i.: Azóta a coolness.hu-n is láttam légcsatornás hütést, Atus kezenyomán, bár Ő csak a hő kivezetését oldotta meg, alu. gégecsővel, a beáramlást szerintem nem.

Új hozzászólás Aktív témák