- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Érdekes, amit írsz, én is ilyesmin töröm a fejem. A képek a http://kep.tar.hu/bogyo112-n nem jönnek be, pedig érdekelnének!!!
Nekem most 2800-ként járatva full terhelésen (Prim95) levett oldallapokkal (Glacialtech SBII hűtővel) 60C a proci, de ha mellé teszek egy szobaventillátort, ami nyomja rá a levegőt, akkor 4-5C-t lejjebb megy a hőmérséklet. Szóval van még benne potenciál, valami hatékony, de csendes házhűtésen töröm a fejem.
Gratulálok, és jobbulsát (az aláírásod miatt...)
W -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Linket elb@sztam.
http://kep.tar.hu/bogyo112 -
Vitus
őstag
Sajnos a zaj ami nekemis a problémám! Én egy titan cu5tb-t használok ami 3200+-ig használható nagyon jól hűt tiszta réz de nagyon hangos kb. 40 db a tiednél 30%-al hangosabb kb. De jól hűt a procim most 37 fokos pedig elég meleg van éjjel lemegy 33-ig igaz ház oldala nélkül! De ha találsz egy nagy jó halk hűtőt énis lecserélném egy ennél hallhabra
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest