- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na újra felhozom a topicot, mert lenne még kérdésem. Kisvárosi lévén, cooler-választék nem nagyon van, de ma azért javaslatotokra beruháztam egy Spire Falconrock II-be, de ez tényleg csak 2-3 fokkal tartja alacsonyabban a hőfokot, mint a régi Titan, szóval a gépházat igy sem igazán merem felrakni, pedig jó volna.
A kérdésem a következő lenne:
Láttam olyan (egyébként gagyi noname) házat, melynek oldallapján, pont a procihütő felett is van egy ventije.
Szóval esetleg érdemes volna nekem is kivágni a házam oldalát, és beépiteni e lecserélt Titanom ventijét? Szerintetek segitene ez valamit, vagy épphogy a kedvezőtlen örvénylés miatt pont rontanék a helyzeten?
(A gép hangja sajnos biztosan nagyobb lenne, pedig most sem csendes szegényke.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest