Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemtabo

aktív tag

válasz Henker2 #9989 üzenetére

Hasonló cipőben járok, csak Noctua NH-U12P SE2 bordájára keresek ventit. Ezeken NF-P12 ventik vannak, én csak egyet használok, mert 2 hangosnak tűnik.
    Próbáltam Corsairt, Noiseblockert, Scythe 140mm-est, és ami lekörözte a gyárit az a BitFenix Spectre Pro PWM-es venti volt 120 m³/h szállítással és 2.6 mm-H2O statikus nyomással. Házban 10cm-ről mérve 2dB.el volt hangosabb a gyárinál 47dB-el, kivül házventikkel mérve 50 és 100 cm-ről mérve 1-1-el volt hangosabb 37 és 32dB-t mértem. Füllel mérve hallkabbnak tünt a Bit, feltehetően azért mert korábbi rossz tapasztalataim miatt a PWM-estől nagy zajt vártam.
    A Scythe Slip Stream 140mm-es a Thermalright TY-141 PWM-hez hasonlóan 12cm-es venti felfogató lyukakkal rendelkezik, simán felkuszott a bordára.

Elég sokat olvastam, és reményteli lehetne a Noctua NF-F12-PWM is, Ő 94m3/h szállítással és 2,61mmH2O nyomással bít.

Most berendeltem egy Bit Spectre Pro PWM 140mm-est (207m³/h, 2.8mmH2O) és azt próbálom ki, neki is vannak 12cm-es lyukai, de rendes keretes, így kicsit buherálni kell majd a felrakással.

"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

Új hozzászólás Aktív témák