- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Dell notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kazán vga-hoz meg olyan hűtőt kell beszerezni, ami zárt, és hátsó panelen szépen kinyomja a hőt. Mert a meleg is olyan mint a büfi meg a fing: Jobb kint mint bent.
Egyébként próbaképp kikapcsoltam a hátsó ventit a proci mögött: alapból 38 fokos a Prescott(huzigálva) kikapcsolt ventivel 46-ra felkúszott. Egyszerűen mert a meleg bentragadt, és azt szívta vissza egy idő után. Leterhelni nem is mertem. Az mondjuk egy dolog, hogy a vga-m még terhelve sem olvasztja meg önmagát, ugyanis elég volt a pici aluhűtőjét egy pici rézhűtőre cserélnem, és máris elvisel 30%-os minituningot, és még úgyis csak meleg a hűtője. Dehát ez az én bajom, hogy nekem ez a vga is megfelel
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Tartozékokkal Eladó 2 DB Noctua NF-A14 PWM 14 cm / 3 DB Noctua NF-S12A PWM 12 cm
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged