-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
már ne haragudj, de minek neked ekkora hűtés?
-
TitaniumBoss
tag
Up!
-
TitaniumBoss
tag
Szerintetek?
-
TitaniumBoss
tag
Vantec Tornado vagy Delta?
-
TitaniumBoss
tag
Up!
-
TitaniumBoss
tag
válasz
TitaniumBoss #11 üzenetére
Jah mivel övé a lap
15Kg-os házzal nehezen gyaloglom.-))
[Szerkesztve] -
Slax
senior tag
válasz
TitaniumBoss #8 üzenetére
Hát, tudtommal más nemigen forgalmazza. Legfeljebb használtan valakitől, bár nem hiszem, hogy bárki is eladná, aki megszerzett egy ilyet. Szerintem ballagj el tts-hez, ott aztán a tulaj (tts) vár, és ha viszed a házad is, még bele is próbálhatjátok. Előtte inkább vele beszélj meg mindent, én is csak vásárló/nyálcsorgató vagyok.
A delta jobb.Nem halkabb, de sokkal erősebb.Több luftot szállít, mint a legnagyobb teljesítményű 12 centis YS-Tech FD 1212253B-2F 126 m3/h - 36 dBa.
[Szerkesztve] -
TitaniumBoss
tag
Vantec Tornado<---Ez milyen?5500 fordulat számot tud.Jobb a Delta?
-
Slax
senior tag
válasz
TitaniumBoss #4 üzenetére
Molex - 3 tű átalakítóval. Mert van ilyen átalakító. A coolink ventikhez régebben volt a dobozban a poti mellett. Ma már asszem lehet külön is venni.
-
TitaniumBoss
tag
Ez kell nekem
Méghozzá 5darab
-
TitaniumBoss
tag
Ez tényleg nagyon durva!
-
Slax
senior tag
tts-től kérdezősködj.A legnagyobb teljesítményű 8 centis venti a ''Delta FFB 0812 EHE 80mm. A világ egyik legnagyobb teljesítményű 80 mm-es ventilátora. Szélsőséges tuning teljesítmények elérésére alkalmas, igazi „szent őrülteknek” ajánljuk. A ventilátor akár 5700-as fordulatra is képes, egy 4 tűs csatlakozóval van szerelve.
Teljesítmény: 10,8 W
Légszállítás: 136 m3/h
Max. zajszint: 52,5 dBa
Méret: 80x80x38 mm''
Linkek:
Bővebben: link
Bővebben: link -
TitaniumBoss
tag
Melyik a legnagyobb fordulatszámú 8cm venti?Potival fogom szabályozni,tehát csak akkor lesz hangos(5db lesz belőle
) ha sütöm a gépet
.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Ventilátorok (IDC fehér LED, Sunon 9cm, Arctic F9), rácsok
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest